Turizme İngiltere’den de kötü haber

TURİZM 03.06.2021 - 23:42, Güncelleme: 03.06.2021 - 23:42
 

Turizme İngiltere’den de kötü haber

Rusya’nın Türkiye ile uçuş yasağını uzatıldığını duyurmasının ardından İngiltere de 10 günlük karantinayı içeren “kırmızı liste” uygulamasının devam edeceğini açıkladı.

haberimizvar.net  Rusya’nın Türkiye’ye uçuş yasağını 21 Haziran’a kadar uzatmasının ardından İngiltere de 10 günlük karantinayı içeren “kırmızı liste” uygulamasının devam edeceğini açıkladı. İngiltere’de kırmızı listede yer alan ülkelerden gelenlerin 10 gün boyunca, masraflarını kendileri karşılayarak ev yerine otelde karantinada kalmaları gerekiyor. Bu otel konaklamasının 1750 sterlinlik (yaklaşık 20 bin 200 lira) masrafını da yolcular karşılıyor.   YEŞİL LİSTEYE GEÇEN ÜLKE YOK   BBC Türkçe’de yer alan habere göre, Ulaştırma Bakanı Grant Shapps yeşil listeye herhangi bir ülkenin eklenmediğini aktardı. Yeşil listede yer alan Portekiz, sarı listeye geçirildi. Portekiz’den İngiltere’ye seyahat eden herkes 10 gün ev karantinasında kalacak. Öte yandan Afganistan, Bahreyn, Kosta Rika, Mısır, Sudan, Trinidad Tobago ve Sri Lanka da kırmızı listeye eklendi. 
Rusya’nın Türkiye ile uçuş yasağını uzatıldığını duyurmasının ardından İngiltere de 10 günlük karantinayı içeren “kırmızı liste” uygulamasının devam edeceğini açıkladı.

haberimizvar.net

 Rusya’nın Türkiye’ye uçuş yasağını 21 Haziran’a kadar uzatmasının ardından İngiltere de 10 günlük karantinayı içeren “kırmızı liste” uygulamasının devam edeceğini açıkladı. İngiltere’de kırmızı listede yer alan ülkelerden gelenlerin 10 gün boyunca, masraflarını kendileri karşılayarak ev yerine otelde karantinada kalmaları gerekiyor. Bu otel konaklamasının 1750 sterlinlik (yaklaşık 20 bin 200 lira) masrafını da yolcular karşılıyor.

 

YEŞİL LİSTEYE GEÇEN ÜLKE YOK

 

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, Ulaştırma Bakanı Grant Shapps yeşil listeye herhangi bir ülkenin eklenmediğini aktardı. Yeşil listede yer alan Portekiz, sarı listeye geçirildi. Portekiz’den İngiltere’ye seyahat eden herkes 10 gün ev karantinasında kalacak. Öte yandan Afganistan, Bahreyn, Kosta Rika, Mısır, Sudan, Trinidad Tobago ve Sri Lanka da kırmızı listeye eklendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.