Turizme virüs destek paketi AÇIKLANIYOR

TURİZM 15.03.2020 - 17:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turizme virüs destek paketi AÇIKLANIYOR

AKTOB Başkanı ve TTGA İcra Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, koronavirüs krizi ile ilgili açıklama yaptı. Turizme destek paketinin önümüzdeki hafta açıklanacağını söyleyen Yağcı, turizme verilecek desteğin sadece turizme değil turizmle ilintili diğer sektörlere de verilmiş olacağını belirtti.

haberimizvar.net- Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ATTOB) Başkanı Erkan Yağcı'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ‘’Çin Halk Cumhuriyetin’de başlayan ve tüm dünyaya yayılan noval koronavirüs salgınının sadece dünya turizmini değil, dünya ekonomisini etkilediğini bu nedenle sakin bir şekilde süreci takip edip dayanıklı ve güçlü bir turizm varış noktası olduğunu bir kez daha göstermemiz gerekmektedir. BAKANIMIZLA YAKIN İLETİŞİM HALİNDEYİZ Bu noktada iletişim çok önemlidir. Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız ve bakanlığımızla yakın iletişim içerisindeyiz. Alınması gereken önlemler ve sektörün ihtiyaçları olan talepleri istişare etmiş bulunmaktayız. Turizme verilecek desteğin sadece turizm sektörünü değil aynı zamanda turizm ile ilintili tüm sektörlere de destek verilmiş olacaktır. Önümüzdeki hafta destek paketinin açıklanması beklenmektedir. ÇİFT HANELİ BÜYÜME TRENDİNE GİRECEĞİZ Bu çerçevede yaşadığımız sürecin küresel bir durum olduğunu, bu durumun bizden kaynaklanmadığını, şu an yaşanan durumu oluşturan nedenin ortadan kalktığında, turizm sektörümüzün tekrar çift haneli büyüme trendine gireceğini unutmayalım. Bugüne kadar övündüğümüz misafir memnuniyetini tekrar en üst seviyede tutacağımızı tekrar tüm paydaşlarımıza iletmek isteriz. Umutlu bir şekilde bu süreci tüm paydaşlar ile beraber yönetip, turizmde bugüne kadar yakalamış olduğumuz başarıyı sürdüreceğiz.’’  
AKTOB Başkanı ve TTGA İcra Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, koronavirüs krizi ile ilgili açıklama yaptı. Turizme destek paketinin önümüzdeki hafta açıklanacağını söyleyen Yağcı, turizme verilecek desteğin sadece turizme değil turizmle ilintili diğer sektörlere de verilmiş olacağını belirtti.

haberimizvar.net- Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ATTOB) Başkanı Erkan Yağcı'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ‘’Çin Halk Cumhuriyetin’de başlayan ve tüm dünyaya yayılan noval koronavirüs salgınının sadece dünya turizmini değil, dünya ekonomisini etkilediğini bu nedenle sakin bir şekilde süreci takip edip dayanıklı ve güçlü bir turizm varış noktası olduğunu bir kez daha göstermemiz gerekmektedir.

BAKANIMIZLA YAKIN İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Bu noktada iletişim çok önemlidir. Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız ve bakanlığımızla yakın iletişim içerisindeyiz. Alınması gereken önlemler ve sektörün ihtiyaçları olan talepleri istişare etmiş bulunmaktayız. Turizme verilecek desteğin sadece turizm sektörünü değil aynı zamanda turizm ile ilintili tüm sektörlere de destek verilmiş olacaktır. Önümüzdeki hafta destek paketinin açıklanması beklenmektedir.

ÇİFT HANELİ BÜYÜME TRENDİNE GİRECEĞİZ

Bu çerçevede yaşadığımız sürecin küresel bir durum olduğunu, bu durumun bizden kaynaklanmadığını, şu an yaşanan durumu oluşturan nedenin ortadan kalktığında, turizm sektörümüzün tekrar çift haneli büyüme trendine gireceğini unutmayalım. Bugüne kadar övündüğümüz misafir memnuniyetini tekrar en üst seviyede tutacağımızı tekrar tüm paydaşlarımıza iletmek isteriz. Umutlu bir şekilde bu süreci tüm paydaşlar ile beraber yönetip, turizmde bugüne kadar yakalamış olduğumuz başarıyı sürdüreceğiz.’’  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.