Turizmin yeni yıldızı

TURİZM 25.03.2024 - 17:05, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:18
 

Turizmin yeni yıldızı

Antalya iş dünyasının sevilen ve başarılı isimlerinden Ali Yılmaz, petrol ve dövizden sonra turizme de el attı. Ali Yılmaz'ın ortağı olduğu Kemer'deki Imperial Turkiz Otel sezonu erken açtı. 1 Mart'ta kapılarını açan otel 12 ay açık kalacak.

haberimizvar.net- Antalya iş dünyasının önemli isimlerinden Ali Yılmaz petrol ve dövizden sonra turizm alanında da adından söz ettirmeye başladı. Ali Yılmaz'ın ortağı olduğu Kemer'deki Imperial Turkiz Otel' Resort Otel, 1 Mart'ta kapılarını açarak sezona erken başlangıç yaptı. Halen Türk-Rus yapımı filmin çekimlerinin yapıldığı otelin yüksek doluluk oranına ulaştığı bildiriliyor. Antalya turizminin yeni yıldızı Imperial Turkiz Resort Otel'in yılın 12 ayı açık kalacağı bildiriliyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Ali Yılmaz, "Turizm alanında yeni sayılırız ancak kısa sürede büyük yol kat ettik. Ortağı olduğumuz Imperial Turkiz Resort Otel, turizm sektöründeki önemli yatırımlarımızdan biri. Otelimiz büyük oranda dolu ve satışlarımız devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışından  büyük talepler var. Görünen o ki Nisan ve Mayıs aylarımız da dolu geçecek. Artık Imperial Resort Otel 12 ay boyunca açık kalacak ve misafirlerimizi ağırlamaya devam edecek" dedi.
Antalya iş dünyasının sevilen ve başarılı isimlerinden Ali Yılmaz, petrol ve dövizden sonra turizme de el attı. Ali Yılmaz'ın ortağı olduğu Kemer'deki Imperial Turkiz Otel sezonu erken açtı. 1 Mart'ta kapılarını açan otel 12 ay açık kalacak.

haberimizvar.net- Antalya iş dünyasının önemli isimlerinden Ali Yılmaz petrol ve dövizden sonra turizm alanında da adından söz ettirmeye başladı. Ali Yılmaz'ın ortağı olduğu Kemer'deki Imperial Turkiz Otel' Resort Otel, 1 Mart'ta kapılarını açarak sezona erken başlangıç yaptı. Halen Türk-Rus yapımı filmin çekimlerinin yapıldığı otelin yüksek doluluk oranına ulaştığı bildiriliyor. Antalya turizminin yeni yıldızı Imperial Turkiz Resort Otel'in yılın 12 ayı açık kalacağı bildiriliyor.

Yeni sezona hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Ali Yılmaz, "Turizm alanında yeni sayılırız ancak kısa sürede büyük yol kat ettik. Ortağı olduğumuz Imperial Turkiz Resort Otel, turizm sektöründeki önemli yatırımlarımızdan biri. Otelimiz büyük oranda dolu ve satışlarımız devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışından  büyük talepler var. Görünen o ki Nisan ve Mayıs aylarımız da dolu geçecek. Artık Imperial Resort Otel 12 ay boyunca açık kalacak ve misafirlerimizi ağırlamaya devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.