Türkiye birincisi oldu yine atanamadı

GÜNDEM 13.01.2022 - 10:40, Güncelleme: 13.01.2022 - 10:40
 

Türkiye birincisi oldu yine atanamadı

Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi genç yurttaş, KPSS'de kendi alanında Türkiye birinci olmasına rağmen, hiç bir yere atanamadı.

haberimizvar.net- Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksek Okulu Veteriner Sağlık Teknikerliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Elif Burcu Açıkgöz, ilk iki yıl Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girdi. Bir sınavdan alanında Türkiye 27. olmasına rağmen atanamadı. Daha sonra kendi Avrupa Birliği (AB) ve devlet destekleri için Danışmanlık Proje ve Eğitim merkezi açan Elif Burcu Açıkgöz, hem çalışıp hem de KPSS hazırlandı.  TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU AMA ATANAMADI Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, KPSS sınavına giren ve alanında Türkiye birincisi olan Açıkgöz, Gaziantep İslami Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Veteriner Teknikerliği tercihlerini yaptı. Alanında Türkiye birincisi olduğu için atanmasına kesin gözüyle bakan Açıkgöz, 6 Ocak’ta açıklanan sonuçlardan sonra şoke oldu
Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi genç yurttaş, KPSS'de kendi alanında Türkiye birinci olmasına rağmen, hiç bir yere atanamadı.

haberimizvar.net- Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksek Okulu Veteriner Sağlık Teknikerliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Elif Burcu Açıkgöz, ilk iki yıl Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girdi. Bir sınavdan alanında Türkiye 27. olmasına rağmen atanamadı. Daha sonra kendi Avrupa Birliği (AB) ve devlet destekleri için Danışmanlık Proje ve Eğitim merkezi açan Elif Burcu Açıkgöz, hem çalışıp hem de KPSS hazırlandı.

 TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU AMA ATANAMADI

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, KPSS sınavına giren ve alanında Türkiye birincisi olan Açıkgöz, Gaziantep İslami Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Veteriner Teknikerliği tercihlerini yaptı. Alanında Türkiye birincisi olduğu için atanmasına kesin gözüyle bakan Açıkgöz, 6 Ocak’ta açıklanan sonuçlardan sonra şoke oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.