Türkiye şeyhler müritler memleketi olamaz

GÜNDEM 15.07.2021 - 17:58, Güncelleme: 15.07.2021 - 17:58
 

Türkiye şeyhler müritler memleketi olamaz

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. “AKP Genel Başkanı Erdoğan, grup toplantısında, “Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz” demiş. Ne güzel demiş” diyen Şahin açıklamasına şöyle devam etti: “Parti kurulurken Pensilvanya’ya giden ve Fethullah Gülen’den destek ve dua isteyen; Emniyeti, yargıyı, devletin bütün kademelerini FETÖ’cülere peşkeş çeken; Memleketi parsel parsel FETÖ’cülere satan; Ergenekon, Balyoz gibi davaların savcılığının üstlenen, geriye dönüp de “Ne istediniz de vermedik?” diyen kimdi?   Uzaklara gitmeyelim… 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin araştırılması için Meclis’e sunulan araştırma önergesini reddeden AKP MHP iktidarıydı! FETÖ’cü kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde dini sömürenlere, tarikatlara, meczuplara karşı duruşumuzu Ulu Önder Atatürk’ün şu sözleri özetlemektedir: “Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. “AKP Genel Başkanı Erdoğan, grup toplantısında, “Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz” demiş. Ne güzel demiş” diyen Şahin açıklamasına şöyle devam etti: “Parti kurulurken Pensilvanya’ya giden ve Fethullah Gülen’den destek ve dua isteyen;

Emniyeti, yargıyı, devletin bütün kademelerini FETÖ’cülere peşkeş çeken; Memleketi parsel parsel FETÖ’cülere satan; Ergenekon, Balyoz gibi davaların savcılığının üstlenen, geriye dönüp de “Ne istediniz de vermedik?” diyen kimdi?

 

Uzaklara gitmeyelim… 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin araştırılması için Meclis’e sunulan araştırma önergesini reddeden AKP MHP iktidarıydı! FETÖ’cü kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde dini sömürenlere, tarikatlara, meczuplara karşı duruşumuzu Ulu Önder Atatürk’ün şu sözleri özetlemektedir: “Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.