Türkiye'de koronavirüs: Günlük vaka sayısında yeni rekor

GÜNDEM 30.01.2022 - 11:40, Güncelleme: 30.01.2022 - 11:40
 

Türkiye'de koronavirüs: Günlük vaka sayısında yeni rekor

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 174 kişi yaşamını yitirdi, 94 bin 783 yeni vaka tespit edildi. Böylece günlük vaka sayısı, dünün ardından bugün de en yüksek seviyeyi gördü.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile ilgili günlük verileri açıkladı.  Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 174 kişi yaşamını yitirdi, 94 bin 783 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayısı dünün ardından bugün de 90 binin üzerinde çıktı ve salgının başlangıcından bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Dün 93 bin 586 günlük vaka tespit edilmişti. Son 24 saatte iyileşen hasta sayısı 83 bin 261 olarak kayıtlara geçti. 24 saatte yapılan test sayısı ise 440 bin 17 oldu. BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "VAKA SAYILARINDA GÖRÜLEN Omicron varyantı kaynaklı artış umut kırıcıymış gibi anlaşılmamalı. Virüs eski gücünde değil. Salgının endişe verici dönemi artık geride kaldı. Tedbirlere uyarak, aşılarımızı aksatmadan hayatımıza devam edeceğiz. Dünyanın gündemi normale dönüyor" ifadelerini kullandı.
Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 174 kişi yaşamını yitirdi, 94 bin 783 yeni vaka tespit edildi. Böylece günlük vaka sayısı, dünün ardından bugün de en yüksek seviyeyi gördü.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile ilgili günlük verileri açıkladı.

 Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 174 kişi yaşamını yitirdi, 94 bin 783 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayısı dünün ardından bugün de 90 binin üzerinde çıktı ve salgının başlangıcından bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Dün 93 bin 586 günlük vaka tespit edilmişti.

Son 24 saatte iyileşen hasta sayısı 83 bin 261 olarak kayıtlara geçti.

24 saatte yapılan test sayısı ise 440 bin 17 oldu.

turkiye-de-koronavirus-gunluk-vaka-sayisinda-yeni-rekor-974333-1.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "VAKA SAYILARINDA GÖRÜLEN Omicron varyantı kaynaklı artış umut kırıcıymış gibi anlaşılmamalı. Virüs eski gücünde değil. Salgının endişe verici dönemi artık geride kaldı. Tedbirlere uyarak, aşılarımızı aksatmadan hayatımıza devam edeceğiz. Dünyanın gündemi normale dönüyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.