TURMEPA'da Ünlü aday olmayacak

YEREL 21.09.2023 - 10:39, Güncelleme: 21.09.2023 - 10:41
 

TURMEPA'da Ünlü aday olmayacak

Antalya'da deniz sevgisi artırma çalışmaları yapan ve kıyı temizliği etkinlikleri ile kamuoyunun sempatisini kazanan Deniz Temiz Derneği(TURMEPA)'nın Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü 2024 yılı Şubat ayında yapılması beklenen genel kurulda başkan adayı olmayacağını duyurdu. Ünlü, 170 üyesi bulunan TURMEPA'nın 2021 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

haberimizvar.net- TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü, yeniden aday olmayacağını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü, mesajında şunları belirtti: “170 üyesi olan Deniz Temiz Derneği / TURMEPA Antalya Şubesi yönetim kurulundan ve üyelerimizden katılımlara, mazeret bildirip gelemeyenlere duyarlılıkları ve nezaketleri için teşekkür ediyorum. 2014 yılında DenizTemiz Derneği / Turmepa Antalya Şubesi Yönetim Kurulunda Genel Sekreter olarak başladığım daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak devam ettiğim ve 2021 senesinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiğim görevlerimi elimden geldiği kadar gönüllü olarak yerine getirmeye çalıştım. DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz  boyunca beraber çalıştığım Yönetim Kurulu başkanlarımıza , yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup desteklerini esirgemeyen sevgili eşime ve kızlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Tabiki bir teşekkürde değerli basın mensupları ile ulusal ve yerel televizyonlardaki deniz dostlarımıza…  10 yıllık süreçte beraber çalışma onuruna eriştiğim Turmepa Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza , Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve Yardımcıları ile değerli çalışma arkadaşlarımıza en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum. 2024 yılının Şubat ayında yapılacağını tahmin ettiğim Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmayacağımı değerli kamuoyuna saygı ile duyurur sağlıklı günler dilerim. Maviye olan aşkımız deniz ve çevre dostu olarak ilgimiz, desteğimiz her zaman devam edecektir. Deniz Varsa Hayat Var”
Antalya'da deniz sevgisi artırma çalışmaları yapan ve kıyı temizliği etkinlikleri ile kamuoyunun sempatisini kazanan Deniz Temiz Derneği(TURMEPA)'nın Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü 2024 yılı Şubat ayında yapılması beklenen genel kurulda başkan adayı olmayacağını duyurdu. Ünlü, 170 üyesi bulunan TURMEPA'nın 2021 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

haberimizvar.net- TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü, yeniden aday olmayacağını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü, mesajında şunları belirtti:

“170 üyesi olan Deniz Temiz Derneği / TURMEPA Antalya Şubesi yönetim kurulundan ve üyelerimizden katılımlara, mazeret bildirip gelemeyenlere duyarlılıkları ve nezaketleri için teşekkür ediyorum.

2014 yılında DenizTemiz Derneği / Turmepa Antalya Şubesi Yönetim Kurulunda Genel Sekreter olarak başladığım daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak devam ettiğim ve 2021 senesinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiğim görevlerimi elimden geldiği kadar gönüllü olarak yerine getirmeye çalıştım. DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz  boyunca beraber çalıştığım Yönetim Kurulu başkanlarımıza , yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup desteklerini esirgemeyen sevgili eşime ve kızlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Tabiki bir teşekkürde değerli basın mensupları ile ulusal ve yerel televizyonlardaki deniz dostlarımıza… 

10 yıllık süreçte beraber çalışma onuruna eriştiğim Turmepa Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza , Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve Yardımcıları ile değerli çalışma arkadaşlarımıza en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum.

2024 yılının Şubat ayında yapılacağını tahmin ettiğim Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmayacağımı değerli kamuoyuna saygı ile duyurur sağlıklı günler dilerim.

Maviye olan aşkımız deniz ve çevre dostu olarak ilgimiz, desteğimiz her zaman devam edecektir.

Deniz Varsa Hayat Var”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.