TÜRSAB Akdeniz sandığa gitti

GÜNDEM 16.10.2019 - 14:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TÜRSAB Akdeniz sandığa gitti

TÜRSAB’ın 35 Bölge Temsil Kurulu’ndan 13’ünde seçimler tamam. Antalya’nın Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa ilçeleri ile Burdur, Isparta illerini kapsayan Akdeniz BTK başkanlığına Ferit Turgut seçildi.

haberimizvar.net Kasım ayında başkanlık seçimini yapacak olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nde (TÜRSAB) bölge temsil kurulu (BTK) seçimleri sürüyor. Önceki gün yapılan Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu seçiminden sonra, dün de Akdeniz Bölge Temsil Kurulu üyelerin oylarıyla belirlendi. Antalya’nın Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa ilçeleri ile Burdur, Isparta illerini kapsayan Akdeniz bölge seçimleri Salı günü Akdeniz BTK ofisinde gerçekleştirildi. Oylama sonucu 308 geçerli oyun 190’ını alan Ferit Turgut (Kesit Turizm) TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı oldu. AKDENİZ’İN TEMSİL KURULU Temsil kurulu asıl üyeliklerine de Recep Şamil Yaşacan (Enda Turizm), Rafi Rafioğlu (Alfa İATİ Tur), İlknur Fidan Kepez (Sanitas Travel), Öznur Köse (Skyline Travel), Şeref Özcan (Checkin Turizm) ve Tuncay Kaya (Hana Turizm) seçildi. Yedek listede de Aşkım Ünlü (HR Event Turizm), Volkan Gökalp (Safari Turizm), Nurullah Bilgeç (Markantalya Turizm), Ferhat Şenaydın (Book to World Travel) Celal Öner (Deylem Turizm), Hanifi Güvenbaş (Güvenbaş Turizm) ve Deniz Gürlersan (Kaden Golf Travel) yer aldı. 13 BÖLGENİN SEÇİMİ TAMAM Akdeniz BTK hariç dün Çanakkale Körfez, GAP, Kuşadası, Akdeniz, Kuzeydoğu Anadolu ve Pamukkale seçimleri de yapıldı. Yapılan bu 6 seçimle birlikte Türkiye genelindeki 13 Bölge Temsil Kurulu’nun seçimi tamamlandı. Türkiye genelinde toplam 35 BTK bulunuyor. Diğer BTK’ların seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte TÜRSAB’ın başkanını belirleyecek olan süreç başlayacak. TÜRSAB başkanlık seçimleri ise Kasım ayı içerisinde yapılacak. Başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isimler ise mevcut başkan Firuz Bağlıkaya, Tigris Turizm CEO’su Davut Günaydın, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erdem, Lite Tur Sahibi Tansu Demir, Midyat Emin Turizm Genel Müdürü Bilal Büyük oldu.  TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy’un yeniden aday olup olmayacağı ise netlik kazanmadı.
TÜRSAB’ın 35 Bölge Temsil Kurulu’ndan 13’ünde seçimler tamam. Antalya’nın Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa ilçeleri ile Burdur, Isparta illerini kapsayan Akdeniz BTK başkanlığına Ferit Turgut seçildi.

haberimizvar.net Kasım ayında başkanlık seçimini yapacak olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nde (TÜRSAB) bölge temsil kurulu (BTK) seçimleri sürüyor. Önceki gün yapılan Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu seçiminden sonra, dün de Akdeniz Bölge Temsil Kurulu üyelerin oylarıyla belirlendi. Antalya’nın Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa ilçeleri ile Burdur, Isparta illerini kapsayan Akdeniz bölge seçimleri Salı günü Akdeniz BTK ofisinde gerçekleştirildi. Oylama sonucu 308 geçerli oyun 190’ını alan Ferit Turgut (Kesit Turizm) TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı oldu.

AKDENİZ’İN TEMSİL KURULU

Temsil kurulu asıl üyeliklerine de Recep Şamil Yaşacan (Enda Turizm), Rafi Rafioğlu (Alfa İATİ Tur), İlknur Fidan Kepez (Sanitas Travel), Öznur Köse (Skyline Travel), Şeref Özcan (Checkin Turizm) ve Tuncay Kaya (Hana Turizm) seçildi. Yedek listede de Aşkım Ünlü (HR Event Turizm), Volkan Gökalp (Safari Turizm), Nurullah Bilgeç (Markantalya Turizm), Ferhat Şenaydın (Book to World Travel) Celal Öner (Deylem Turizm), Hanifi Güvenbaş (Güvenbaş Turizm) ve Deniz Gürlersan (Kaden Golf Travel) yer aldı.

13 BÖLGENİN SEÇİMİ TAMAM

Akdeniz BTK hariç dün Çanakkale Körfez, GAP, Kuşadası, Akdeniz, Kuzeydoğu Anadolu ve Pamukkale seçimleri de yapıldı. Yapılan bu 6 seçimle birlikte Türkiye genelindeki 13 Bölge Temsil Kurulu’nun seçimi tamamlandı. Türkiye genelinde toplam 35 BTK bulunuyor. Diğer BTK’ların seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte TÜRSAB’ın başkanını belirleyecek olan süreç başlayacak. TÜRSAB başkanlık seçimleri ise Kasım ayı içerisinde yapılacak. Başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isimler ise mevcut başkan Firuz Bağlıkaya, Tigris Turizm CEO’su Davut Günaydın, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erdem, Lite Tur Sahibi Tansu Demir, Midyat Emin Turizm Genel Müdürü Bilal Büyük oldu.  TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy’un yeniden aday olup olmayacağı ise netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.