TÜRSAB denetim uzmanları Kemer'de buluştu

GÜNDEM 26.02.2022 - 17:01, Güncelleme: 26.02.2022 - 17:01
 

TÜRSAB denetim uzmanları Kemer'de buluştu

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir araya gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölgesi denetim uzmanları, 2022 yılı planlaması yaptı.

haberimizvar.net-  TÜRSAB denetim uzmanları, 2020 ve 2021 yılı değerlendirmeleri ve 2022 yılı planlaması için Kemer'de buluştu. Etkinliğe Hatay, Adana, Mersin, Osmaninye, Alanya, Manavgat - Side ve Akdeniz Bölge Temsil Kurulları'nda gelen denetim uzmanları katıldı. Etkinliğe katılanlar Mehmet Akbaba tarafından düzenlenen geziyle Kemer'in tarihi yerlerini de ziyaret etti.  TÜRSAB Akdeniz Bölge Yöneticisi Dursun Bozdağan, toplantıda 2022 yılında denetim yapılacak noktaların belirlenmesi, denetim de dikkat edilmesi gereken kurallar, hususlar ve güncellenen yönetmelikle ilgili yapılacak işlemlerin planlamasının yapıldığını belirtti.  
Antalya'nın Kemer ilçesinde bir araya gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölgesi denetim uzmanları, 2022 yılı planlaması yaptı.

haberimizvar.net-  TÜRSAB denetim uzmanları, 2020 ve 2021 yılı değerlendirmeleri ve 2022 yılı planlaması için Kemer'de buluştu. Etkinliğe Hatay, Adana, Mersin, Osmaninye, Alanya, Manavgat - Side ve Akdeniz Bölge Temsil Kurulları'nda gelen denetim uzmanları katıldı. Etkinliğe katılanlar Mehmet Akbaba tarafından düzenlenen geziyle Kemer'in tarihi yerlerini de ziyaret etti.

 TÜRSAB Akdeniz Bölge Yöneticisi Dursun Bozdağan, toplantıda 2022 yılında denetim yapılacak noktaların belirlenmesi, denetim de dikkat edilmesi gereken kurallar, hususlar ve güncellenen yönetmelikle ilgili yapılacak işlemlerin planlamasının yapıldığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.