TÜRSAB’tan Güzeloba’ya yeni ofis

GÜNDEM 13.10.2019 - 13:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TÜRSAB’tan Güzeloba’ya yeni ofis

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi’nde yeni ofis açtı.

Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:60 adresinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yeni ofis açtı. Ofisin açılışını ilk olarak TÜRSAB’ın en aktif üyelerinden İlknur Kepez duyurdu. Kepez, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, şu paylaşımda bulundu: “Yeni TURSAB Bölge Temsil ofisimizin açılışına hazırız..” BAĞLIKAYA AÇTI TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Bilir ve M. Nezih Hacıalioğlu ile Batı Akdeniz Başkanı Özgen Uysal birlikte açtı. Yeni ofiste yürütülecek faaliyetler Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin sorumluluğunda yürütülecek.     
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi’nde yeni ofis açtı.

Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi No:60 adresinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yeni ofis açtı. Ofisin açılışını ilk olarak TÜRSAB’ın en aktif üyelerinden İlknur Kepez duyurdu. Kepez, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, şu paylaşımda bulundu: “Yeni TURSAB Bölge Temsil ofisimizin açılışına hazırız..”

BAĞLIKAYA AÇTI

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Bilir ve M. Nezih Hacıalioğlu ile Batı Akdeniz Başkanı Özgen Uysal birlikte açtı. Yeni ofiste yürütülecek faaliyetler Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin sorumluluğunda yürütülecek. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.