Turşu bidonlarında uyuşturucu

YEREL 23.11.2023 - 11:15, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:15
 

Turşu bidonlarında uyuşturucu

Antalya'nın Demre ilçesinde serada yetiştirdiği uyuşturucuyu turşu ve yağ bidonlarına doldurup satan şüpheli Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Demre ilçesi Köşkerler Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu madde bulundurulduğu ve ticaretinin yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli Y.A.'nın evinin yanında bulunan serada arama yapan ekipler, esrar bitkisi tespit etti. Evde de yapılan aramalarda 4 kilo 390 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi plastik kova, plastik turşu ve yağ bidonlarına dolduran şüpheli Y.A. 'uyuşturucu madde yetiştirmek ve ticaretini yapmak' suçundan gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan Y.A. ticaret yapmadığını uyuşturucuyu kendisinin kullandığını söyledi. Y.A. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi
Antalya'nın Demre ilçesinde serada yetiştirdiği uyuşturucuyu turşu ve yağ bidonlarına doldurup satan şüpheli Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Demre ilçesi Köşkerler Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu madde bulundurulduğu ve ticaretinin yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli Y.A.'nın evinin yanında bulunan serada arama yapan ekipler, esrar bitkisi tespit etti. Evde de yapılan aramalarda 4 kilo 390 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi plastik kova, plastik turşu ve yağ bidonlarına dolduran şüpheli Y.A. ' uyuşturucu madde yetiştirmek ve ticaretini yapmak' suçundan gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan Y.A. ticaret yapmadığını uyuşturucuyu kendisinin kullandığını söyledi. Y.A. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.