Tütüncü ASAT’ı niye terk etti?

KULİS 14.09.2019 - 15:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tütüncü ASAT’ı niye terk etti?

ASAT Genel Kurulu’nda görüşülen su zammıyla ilgili CHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Mesut Kocagöz’le tartışan AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü toplantıyı terk etti

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) dün yapılan genel kurul toplantısının ana gündemi su zammıydı. Elektrik ve diğer girdiler yüzünden suya zam yapılmak zorunda kalındığı yönündeki açıklamalara AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den itiraz geldi. Elektriğe yapılan yüzde 100 zammın suya bire bir yansıtılamayacağını söyleyen Tütüncü, “Yüzde 100’lük bir zam suya gider olarak en fazla yüzde 15 oranında yansır. Yüzde 20’yi nasıl hesapladınız?” diye sordu. KOCAGÖZ’DEN TÜTÜNCÜ’YE TEPKİ Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten söz alan CHP Büyükşehir Meclis Üyesi ve ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz Tütüncü’ye, “Siz bu hesabı hangi tecrübeyle yapıyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Suya mecburiyetten zam yapıldığını, elektrik, doğal gaz zamları gibi etkenlerin suya zam yapılmasını mecburi hale getirdiğini söyleyen Kocagöz, “Ayrıca bu işin uzmanı teknik ekip elektriğe yapılan zammın suya yüzde 15 değil, en az yüzde 20 etkilediğini söyler. Bu ‘Yüzde 15 yansır’ gibi formülasyonu nereden çıkardınız? Umarım bir dahaki sefere ASAT Genel Kurulu'nda suya indirimi konuşuruz” dedi. Hakan Tütüncü bu tartışmadan bir süre sonra ASAT genel kurulu bitmeden toplantıdan ayrıldı. 
ASAT Genel Kurulu’nda görüşülen su zammıyla ilgili CHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Mesut Kocagöz’le tartışan AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü toplantıyı terk etti

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) dün yapılan genel kurul toplantısının ana gündemi su zammıydı. Elektrik ve diğer girdiler yüzünden suya zam yapılmak zorunda kalındığı yönündeki açıklamalara AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den itiraz geldi. Elektriğe yapılan yüzde 100 zammın suya bire bir yansıtılamayacağını söyleyen Tütüncü, “Yüzde 100’lük bir zam suya gider olarak en fazla yüzde 15 oranında yansır. Yüzde 20’yi nasıl hesapladınız?” diye sordu.

KOCAGÖZ’DEN TÜTÜNCÜ’YE TEPKİ

Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten söz alan CHP Büyükşehir Meclis Üyesi ve ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz Tütüncü’ye, “Siz bu hesabı hangi tecrübeyle yapıyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Suya mecburiyetten zam yapıldığını, elektrik, doğal gaz zamları gibi etkenlerin suya zam yapılmasını mecburi hale getirdiğini söyleyen Kocagöz, “Ayrıca bu işin uzmanı teknik ekip elektriğe yapılan zammın suya yüzde 15 değil, en az yüzde 20 etkilediğini söyler. Bu ‘Yüzde 15 yansır’ gibi formülasyonu nereden çıkardınız? Umarım bir dahaki sefere ASAT Genel Kurulu'nda suya indirimi konuşuruz” dedi. Hakan Tütüncü bu tartışmadan bir süre sonra ASAT genel kurulu bitmeden toplantıdan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.