Tütüncü, devir teslime gelmedi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2024 - 09:51, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:21
 

Tütüncü, devir teslime gelmedi

30 yıllık hasreti bitirerek CHP'ye Kepez Belediye Başkanlığını kazandıran Mesut Kocagöz, eski Başkan Hakan Tütüncü gelmediği için görevi belediye başkan yardımcısı Ramazan Alanay'dan devraldı. Kepez Belediyesi önünde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Kocagöz, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "30 yıllık hasret sona erdi. Birlikte çalışacağız, Kepez halkı, belediyenin sahibidir, makam diye bir şey yok" dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Kepez ilçesinde 30 yıl sonra CHP’den belediye başkanlığına seçilen Mesut Kocagöz, "30 yıllık hasret sona erdi, yarından itibaren birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Kepez halkı, belediyenin sahibidir, makam diye bir şey yok" dedi.     Antalya’nın Kepez ilçesinde 30 yıl sonra CHP’den belediye başkanlığına seçilen Mesut Kocagöz, mazbatasını aldıktan sonra Kepez Belediye Başkanlığına geldi. Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Kocagöz, ardından başkanlık makamına geçti.         Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay’dan devraldı. Alanay, Kocagöz’ü tebrik ederek makamında çiçek verip, mührü teslim etti.   Kocagöz, daha sonra belediye meclis üyeleriyle balkondan kalabalığı selamladı ve bir konuşma yaptı.    'KAFANIZDAKİ TÜM ÖNYARGILARI YOK EDİN'  Bugün mazbatayı aldıklarını belirten Kocagöz, “Bütün Kepez ve Antalya’mıza hayırlı olsun. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazanını halktır, Kepez’dir, sizsinizdir. Bugün sevgi, kardeşlik, Türkiye ittifakı kazanmıştır. Bu seçimi yüreğinde sevgi ile     merhamet olan insanlar kazanacak demiştim. İyi ki varsınız. Kafanızdaki tüm önyargıları yok edin. Biz nefret ve kavgaya gelmedik, biz sevgiyi büyütmeye geldik. Biz bu şehirde atasına, bayrağına, vatanının bölünmez bütünlüğüne, maneviyatına sahip   çıkacak nesiller yetiştirmeye geldik. Kepez’in çocukları, gençleri geleceğe güvenli baksın, kadınlarımızın başı dik olsun emekliler rahat etmesini istiyoruz. Çiftçimiz kendine güvensin, Kepezin esnafı, çalışanı, çırakı, kalfası daha güçlü olsun diye geldik” diye    konuştu.    'KEPEZ'DE MAKAM DİYE BİRŞEY YOK'  Kepez’de bugün tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Kocagöz, "30 yıllık hasret sona erdi.  Yarından itibaren birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Kepez halkı, belediyenin sahibidir. Kepez Belediyesi sizin, makam diye bir şey yok. Bugün kucaklaşma günüdür. Bugün kutlama günüdür. Bugün kardeşlik ve birliktelik günüdür. Kimseyi üzmeyin, küçük görmeyin, alay etmeyin. Başarıyı taşımanın en yüce hali alçak gönüllülüktür. Laf zamanı bitti artık iş zamanıdır. Kepez’de halkçı belediyeciliği birlikte yapacağız” ifadelerine yer verdi.   Kocagöz’e, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım da eşlik etti. 
30 yıllık hasreti bitirerek CHP'ye Kepez Belediye Başkanlığını kazandıran Mesut Kocagöz, eski Başkan Hakan Tütüncü gelmediği için görevi belediye başkan yardımcısı Ramazan Alanay'dan devraldı. Kepez Belediyesi önünde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Kocagöz, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "30 yıllık hasret sona erdi. Birlikte çalışacağız, Kepez halkı, belediyenin sahibidir, makam diye bir şey yok" dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Kepez ilçesinde 30 yıl sonra CHP’den belediye başkanlığına seçilen Mesut Kocagöz, "30 yıllık hasret sona erdi, yarından itibaren birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Kepez halkı, belediyenin sahibidir, makam diye bir şey yok" dedi.   
 Antalya’nın Kepez ilçesinde 30 yıl sonra CHP’den belediye başkanlığına seçilen Mesut Kocagöz, mazbatasını aldıktan sonra Kepez Belediye Başkanlığına geldi. Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Kocagöz, ardından başkanlık makamına geçti.         Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay’dan devraldı. Alanay, Kocagöz’ü tebrik ederek makamında çiçek verip, mührü teslim etti. 
 Kocagöz, daha sonra belediye meclis üyeleriyle balkondan kalabalığı selamladı ve bir konuşma yaptı. 
 
'KAFANIZDAKİ TÜM ÖNYARGILARI YOK EDİN'
 Bugün mazbatayı aldıklarını belirten Kocagöz, “Bütün Kepez ve Antalya’mıza hayırlı olsun. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazanını halktır, Kepez’dir, sizsinizdir. Bugün sevgi, kardeşlik, Türkiye ittifakı kazanmıştır. Bu seçimi yüreğinde sevgi ile     merhamet olan insanlar kazanacak demiştim. İyi ki varsınız. Kafanızdaki tüm önyargıları yok edin. Biz nefret ve kavgaya gelmedik, biz sevgiyi büyütmeye geldik. Biz bu şehirde atasına, bayrağına, vatanının bölünmez bütünlüğüne, maneviyatına sahip   çıkacak nesiller yetiştirmeye geldik. Kepez’in çocukları, gençleri geleceğe güvenli baksın, kadınlarımızın başı dik olsun emekliler rahat etmesini istiyoruz. Çiftçimiz kendine güvensin, Kepezin esnafı, çalışanı, çırakı, kalfası daha güçlü olsun diye geldik” diye    konuştu.  

 'KEPEZ'DE MAKAM DİYE BİRŞEY YOK'
 Kepez’de bugün tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Kocagöz, "30 yıllık hasret sona erdi.  Yarından itibaren birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Kepez halkı, belediyenin sahibidir. Kepez Belediyesi sizin, makam diye bir şey yok. Bugün kucaklaşma günüdür. Bugün kutlama günüdür. Bugün kardeşlik ve birliktelik günüdür. Kimseyi üzmeyin, küçük görmeyin, alay etmeyin. Başarıyı taşımanın en yüce hali alçak gönüllülüktür. Laf zamanı bitti artık iş zamanıdır. Kepez’de halkçı belediyeciliği birlikte yapacağız” ifadelerine yer verdi. 
 Kocagöz’e, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım da eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.