Tütüncü don nöbetinde

YEREL 18.02.2021 - 14:28, Güncelleme: 18.02.2021 - 14:29
 

Tütüncü don nöbetinde

Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile MHP İl Başkanı Hilmi Durgun Aksu Murtanalı üreticilerin don nöbetinde buluştu.

haberimizvar.net Antalyada adrenalin patlaması yaşatan kar, istendiği gibi olmayıp kent merkezini teğet geçerken cefasını üretici çekti. Gece 3 derecenin altına düşünce seraları ısıtan üreticilerin  'don nöbeti' de başladı.  Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin'in serasında sobaya odun atan Başkan Kepez Belediye Başkana Hakan Tütüncü, don nöbetinin bölge ortüaltı üreticiliğinin bir kültürü olduğuna dikkat çektikten sonra zaten sıkıntılı olan üreticinin birde iklim koşullarından etkilenmemesi dileğinde bulundu. Daha sonra seranın yanındaki nöbet evine geçen Tütüncü, burada Tarhana çorbası içip Çakır Osman Şahin'in okuduğu şiiri dinledi.   11 yaşındaki Çakır Osman Şahin, başkana hizmet verdiği 12 yıla işaret eden 12 adet fasulye fidanı hediye etti.  Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin de; Tütüncü  ile ilk siyasete başladığı günden beri yol arkadaşlığı yaptıklarını belirtti. Şahin, "Günün Adamı değil, Gönül Adamı" diye tanımladığı Tütüncü'ye ziyeret için teşekkür etti.  Sohbetin çay faslı bölümünde gecenin sürprizi gelişti. Bölgedeki seralarda don nöbeti tutan üreticileri ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hilmi Durgun, Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ile il ve ilçe yöneticileri de ziyarete dahil oldu. Geç saatlere kadar süren sohbette üretici sorunları ve ülkemizin tarım politikaları konuşuldu.
Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile MHP İl Başkanı Hilmi Durgun Aksu Murtanalı üreticilerin don nöbetinde buluştu.

haberimizvar.net

Antalyada adrenalin patlaması yaşatan kar, istendiği gibi olmayıp kent merkezini teğet geçerken cefasını üretici çekti. Gece 3 derecenin altına düşünce seraları ısıtan üreticilerin  'don nöbeti' de başladı. 

Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin'in serasında sobaya odun atan Başkan Kepez Belediye Başkana Hakan Tütüncü, don nöbetinin bölge ortüaltı üreticiliğinin bir kültürü olduğuna dikkat çektikten sonra zaten sıkıntılı olan üreticinin birde iklim koşullarından etkilenmemesi dileğinde bulundu.
Daha sonra seranın yanındaki nöbet evine geçen Tütüncü, burada Tarhana çorbası içip Çakır Osman Şahin'in okuduğu şiiri dinledi.  

11 yaşındaki Çakır Osman Şahin, başkana hizmet verdiği 12 yıla işaret eden 12 adet fasulye fidanı hediye etti. 

Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin de; Tütüncü  ile ilk siyasete başladığı günden beri yol arkadaşlığı yaptıklarını belirtti. Şahin, "Günün Adamı değil, Gönül Adamı" diye tanımladığı Tütüncü'ye ziyeret için teşekkür etti. 

Sohbetin çay faslı bölümünde gecenin sürprizi gelişti. Bölgedeki seralarda don nöbeti tutan üreticileri ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hilmi Durgun, Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ile il ve ilçe yöneticileri de ziyarete dahil oldu. Geç saatlere kadar süren sohbette üretici sorunları ve ülkemizin tarım politikaları konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.