Tütüncü, Menderes yolunda

KULİS 18.08.2023 - 13:00, Güncelleme: 18.08.2023 - 13:12
 

Tütüncü, Menderes yolunda

AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen yemekte buluştu. Tütüncü ve Evcilmen buluşması herkese Antalya siyasetinin eski günlerini hatırlattı.

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz günlerde şapkayla kendini gizleyen Süleyman Evcilmen ile Hakan Tütüncü öğle yemeğinde bir araya geldi. Bu buluşma Antalya siyasetini eski günlere götürdü. CHP tarafından aday yapılmayınca DSP’den Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Evcilmen seçimi kaybetmişti ama dönemin AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ile işbirliği yaparak, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın kaybetmesine neden olmuştu. Muratpaşa’da CHP oylarını hedef alan Tütüncü, fotoğrafta görüldüğü gibi omuzlar aşağıda, elleri masanın üzerinde Evcilmen’e teslim olmuş görüntüsünde… Evcilmen ise, dik durup, kendini de şapkayla gizleyerek eli Tütüncü’ye doğru işaret ederek akıl veren konumunda izlenimi veriyor. Evcilmen dışında da, Tütüncü’yü destek vermek için çalışma yapan CHP ve İYİ Parti’de aktif siyaset yapan isimlerin de özel anlaşmalar yaparak sahaya indiği de siyasi kulislerde konuşuluyor. Tütüncü ise AK Partililere kulağını tıkayıp, diğer partilerin yöneticileriyle işbirliği içinde olması parti tabanını rahatsız ediyor.
AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen yemekte buluştu. Tütüncü ve Evcilmen buluşması herkese Antalya siyasetinin eski günlerini hatırlattı.

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz günlerde şapkayla kendini gizleyen Süleyman Evcilmen ile Hakan Tütüncü öğle yemeğinde bir araya geldi. Bu buluşma Antalya siyasetini eski günlere götürdü.

CHP tarafından aday yapılmayınca DSP’den Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Evcilmen seçimi kaybetmişti ama dönemin AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ile işbirliği yaparak, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın kaybetmesine neden olmuştu.

Muratpaşa’da CHP oylarını hedef alan Tütüncü, fotoğrafta görüldüğü gibi omuzlar aşağıda, elleri masanın üzerinde Evcilmen’e teslim olmuş görüntüsünde… Evcilmen ise, dik durup, kendini de şapkayla gizleyerek eli Tütüncü’ye doğru işaret ederek akıl veren konumunda izlenimi veriyor.

Evcilmen dışında da, Tütüncü’yü destek vermek için çalışma yapan CHP ve İYİ Parti’de aktif siyaset yapan isimlerin de özel anlaşmalar yaparak sahaya indiği de siyasi kulislerde konuşuluyor. Tütüncü ise AK Partililere kulağını tıkayıp, diğer partilerin yöneticileriyle işbirliği içinde olması parti tabanını rahatsız ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.