Tütüncü o mahallede müjdeyi verdi

YEREL 20.09.2023 - 11:07, Güncelleme: 20.09.2023 - 11:07
 

Tütüncü o mahallede müjdeyi verdi

Beşkonaklılar Mahallesinde incelemelerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İş Kurumu İl Müdürlüğü binasının yapıldığı mahalleye ASM, kapalı pazar ve mahallenin ortaokuluna da kütüphane yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net- Başkan Tütüncü, Beşkonaklılar mahallede yapımı tamamlanan Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kamu kurumu binalarının Kepez’e çok büyük hareketlilik getirdiğine değinen Başkan Tütüncü, İŞKUR’un Antalya İl binasının da Kepez’e yapılmasının, mahalleye büyük bir hareketlilik getireceğini, mahallenin değerini artıracağını söyledi.   BÜYÜK DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM “Kepez görev yıllarımızda muazzam bir değişim ve dönüşüm yaşadı.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Bu değişim ve dönüşümün en iyi hissedildiği mahallelerden biriside Beşkonaklılar Mahallesi oldu. Mahallemize yaptığımız bu ziyaretimizde mahalle muhtarımız Mehmet Daban ile bugüne kadar yaptığımız çalışmaları gözden geçirdik, yapacağımız çalışmaları konuştuk. Burada imar planlarındaki iyileştirmeler ve düzenlemelerle birlikte muazzam bir kentsel dönüşüm hamlesi başladı. Kepez’in bütün mahallelerinde olduğu gibi… Gecekondu dokusu yerini düzenli yapılaşmaya bıraktı. İmar ve mülkiyet sorunlarının tamamıyla çözülmesi baştanbaşa önemli bir dönüşümün ve değişiminde öncüsüydü. “dedi. ASM, KAPALI PAZAR, KÜTÜPHANE Konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, “Mahallemize belediye ve hayırsever işbirliğiyle güzel bir aile sağlığı merkezi kazandıracağız. Güzel bir kapalı pazar ve Beşkonak Ortaokulumuza da bir kütüphane yapıyoruz. Hizmetler olarak parkları, yolları ve alt yapı çalışmalarını saymıyorum. Beşkonaklılar Mahallemiz Kepez’in diğer mahallelerinde olduğu gibi muazzam baş döndürücü bir değişimin dönüşümün yaşandığı örnek mahallelerimizden birisi…” diye konuştu.
Beşkonaklılar Mahallesinde incelemelerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İş Kurumu İl Müdürlüğü binasının yapıldığı mahalleye ASM, kapalı pazar ve mahallenin ortaokuluna da kütüphane yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net- Başkan Tütüncü, Beşkonaklılar mahallede yapımı tamamlanan Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kamu kurumu binalarının Kepez’e çok büyük hareketlilik getirdiğine değinen Başkan Tütüncü, İŞKUR’un Antalya İl binasının da Kepez’e yapılmasının, mahalleye büyük bir hareketlilik getireceğini, mahallenin değerini artıracağını söyledi.  

BÜYÜK DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM

“Kepez görev yıllarımızda muazzam bir değişim ve dönüşüm yaşadı.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Bu değişim ve dönüşümün en iyi hissedildiği mahallelerden biriside Beşkonaklılar Mahallesi oldu. Mahallemize yaptığımız bu ziyaretimizde mahalle muhtarımız Mehmet Daban ile bugüne kadar yaptığımız çalışmaları gözden geçirdik, yapacağımız çalışmaları konuştuk. Burada imar planlarındaki iyileştirmeler ve düzenlemelerle birlikte muazzam bir kentsel dönüşüm hamlesi başladı. Kepez’in bütün mahallelerinde olduğu gibi… Gecekondu dokusu yerini düzenli yapılaşmaya bıraktı. İmar ve mülkiyet sorunlarının tamamıyla çözülmesi baştanbaşa önemli bir dönüşümün ve değişiminde öncüsüydü. “dedi.

ASM, KAPALI PAZAR, KÜTÜPHANE

Konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, “Mahallemize belediye ve hayırsever işbirliğiyle güzel bir aile sağlığı merkezi kazandıracağız. Güzel bir kapalı pazar ve Beşkonak Ortaokulumuza da bir kütüphane yapıyoruz. Hizmetler olarak parkları, yolları ve alt yapı çalışmalarını saymıyorum. Beşkonaklılar Mahallemiz Kepez’in diğer mahallelerinde olduğu gibi muazzam baş döndürücü bir değişimin dönüşümün yaşandığı örnek mahallelerimizden birisi…” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.