Tütüncü'den esnafa müjde

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 12:02, Güncelleme: 26.11.2023 - 12:02
 

Tütüncü'den esnafa müjde

Antalya’ya noterden banka şubesine, tecrübe pistlerine kadar donanımlı, örnek bir galericiler sitesi kazandıracaklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “15 yıldır sizlerle beraber aynı yolda yürüyoruz. Yolumuz esnafımızın ekmeğini, aşını büyütmek.” dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü, Gülveren Galericiler Sitesi esnaf ve yöneticileri ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Gülveren Galericiler Sitesi esnaf ve yöneticilerini Kepez Belediyesi meclis salonunda ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, “Sizlerle beraber 15 yıldır aynı yolda yürüyoruz. Yolumuz esnafımızın ekmeğini, aşını büyütmek. Onların mutluluğunu büyütmek huzurunu temin etmektir. Bizim yolumuz bu Bu yolda 15 yıldır yürüdük. Ve her zamanda omuz omuza olduk. Belediye olarak her zaman sizlerin aşınızın işinizin büyümesi için neler yapabileceğimize baktık. Her zaman bizim yanımız yönümüz esnafımızdan yana oldu. Hem odamız, hem derneğimiz, hem de bütün esnafımızla her zaman gönül gönüle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi. Antalya’nın en önemli ihtiyaçlarından birinin galericiler sitesi olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Antalya 5 merkez ilçesi ve toplamda 19 ilçesi olan bir şehir. Antalya’da birkaç farklı lokasyona esnafımızın rahat çalışabileceği, hemşehrilerimizin araba alış verişlerini rahatça yapabileceği yerler yapacağız. Bununla ilgili alan bazında, yer bazında çalışmalarımız proje ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Bununla ilgili müjdeleri önümüzdeki günlerde hemşehrilerimizle ve sizlerle paylaşacağız. Şuan mevcut alana ilaveten çok daha güzelini beraber birlikte yapacağız. “ dedi. YENİ İHALE  Mülkiyeti Kepez Belediyesine ait olan ve açılışı 2018 yılında gerçekleştirilen Gülveren Oto Galericiler sitesinin 5 yıllık süresi tamamlandı. Mevcut sürenin bitmesi üzerine 2886 sayılı devlet ihale kanunun 45.maddesi ve belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda tekrar 5 yıllığına yeni kiracılarına ihale yöntemiyle verilmesi hususuna da değinen Başkan Tütüncü, “Yeni ihale dönemimiz tamamlanmış oldu. Ağrısız sancısız esnafımızın mutluluğuna yönelik olarak bu kiralama işlemlerini gerçekleştirmiş olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. Görev sürecimiz olan bu 15 yıl esnafımızın başının ağrımadığı, rahat rahat uyuduğu bir dönem oldu. Esnafımızın sözü bizim için altın gibidir. Esnafımız ne talepte bulunuyorsa her zaman başımızın üstünde yeri vardır.” diye konuştu. ANTALYA'YA OTOGALERİCİLER SİTESİ “Antalya’ya nice galericiler sitesi kazandıralım.” diyerek sözlerini sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Türkiye’de galericilerin ticari faaliyetlerini en rahat sürdürdükleri şehir Antalya olacak. Söz veriyorum. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü Allah’a şükürler olsun yerine getirdik. Bu galericiler sitesi Antalya’ya ya yapılacak, ya yapılacak. “ dedi.Başkan Tütüncü, noterden banka şubesine, tecrübe pistlerine kadar donanımlı, örnek bir galericiler sitesi projesi hazırladıklarını da sözlerine ekledi.
Antalya’ya noterden banka şubesine, tecrübe pistlerine kadar donanımlı, örnek bir galericiler sitesi kazandıracaklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “15 yıldır sizlerle beraber aynı yolda yürüyoruz. Yolumuz esnafımızın ekmeğini, aşını büyütmek.” dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü, Gülveren Galericiler Sitesi esnaf ve yöneticileri ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Gülveren Galericiler Sitesi esnaf ve yöneticilerini Kepez Belediyesi meclis salonunda ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, “Sizlerle beraber 15 yıldır aynı yolda yürüyoruz. Yolumuz esnafımızın ekmeğini, aşını büyütmek. Onların mutluluğunu büyütmek huzurunu temin etmektir. Bizim yolumuz bu Bu yolda 15 yıldır yürüdük. Ve her zamanda omuz omuza olduk. Belediye olarak her zaman sizlerin aşınızın işinizin büyümesi için neler yapabileceğimize baktık. Her zaman bizim yanımız yönümüz esnafımızdan yana oldu. Hem odamız, hem derneğimiz, hem de bütün esnafımızla her zaman gönül gönüle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi.
Antalya’nın en önemli ihtiyaçlarından birinin galericiler sitesi olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Antalya 5 merkez ilçesi ve toplamda 19 ilçesi olan bir şehir. Antalya’da birkaç farklı lokasyona esnafımızın rahat çalışabileceği, hemşehrilerimizin araba alış verişlerini rahatça yapabileceği yerler yapacağız. Bununla ilgili alan bazında, yer bazında çalışmalarımız proje ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Bununla ilgili müjdeleri önümüzdeki günlerde hemşehrilerimizle ve sizlerle paylaşacağız. Şuan mevcut alana ilaveten çok daha güzelini beraber birlikte yapacağız. “ dedi.

YENİ İHALE 
Mülkiyeti Kepez Belediyesine ait olan ve açılışı 2018 yılında gerçekleştirilen Gülveren Oto Galericiler sitesinin 5 yıllık süresi tamamlandı. Mevcut sürenin bitmesi üzerine 2886 sayılı devlet ihale kanunun 45.maddesi ve belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda tekrar 5 yıllığına yeni kiracılarına ihale yöntemiyle verilmesi hususuna da değinen Başkan Tütüncü, “Yeni ihale dönemimiz tamamlanmış oldu. Ağrısız sancısız esnafımızın mutluluğuna yönelik olarak bu kiralama işlemlerini gerçekleştirmiş olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. Görev sürecimiz olan bu 15 yıl esnafımızın başının ağrımadığı, rahat rahat uyuduğu bir dönem oldu. Esnafımızın sözü bizim için altın gibidir. Esnafımız ne talepte bulunuyorsa her zaman başımızın üstünde yeri vardır.” diye konuştu.

ANTALYA'YA OTOGALERİCİLER SİTESİ
“Antalya’ya nice galericiler sitesi kazandıralım.” diyerek sözlerini sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Türkiye’de galericilerin ticari faaliyetlerini en rahat sürdürdükleri şehir Antalya olacak. Söz veriyorum. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü Allah’a şükürler olsun yerine getirdik. Bu galericiler sitesi Antalya’ya ya yapılacak, ya yapılacak. “ dedi.Başkan Tütüncü, noterden banka şubesine, tecrübe pistlerine kadar donanımlı, örnek bir galericiler sitesi projesi hazırladıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.