Tütüncü’den Manavgat’a destek

GÜNDEM 30.07.2021 - 01:34, Güncelleme: 30.07.2021 - 01:34
 

Tütüncü’den Manavgat’a destek

İki gündür süren orman yangınlarıyla kavrulan Manavgat’a Kepez Belediyesi de destek götürdü. Besicilere belediye araçlarıyla su ulaştıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Vakit tüm imkanlarımızla birlik olma vakti” dedi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada iki gün önce başlayan ve halen söndürülemeyen orman yangınlarına Kepez Belediyesi de el uzattı. Yangın afetiyle mücadelede Manavgat kırsalındaki besicilerin hayvanlarına su götürdüklerini paylaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Üç ekiple belediyemiz Manavgat’ın köylerinde çalışıyor. Şebeke suyu sağlanana kadar afetzede hemşerilerimizin hizmetindeyiz” dedi.   KEPEZ EKİPLERİ MANAVGAT’TA   Yangın bölgesinden paylaşımlarda bulunan Başkan Tütüncü, “Ekiplerimizle dünden beri Manavgat’tayız. Kırsal yerleşim bölgelerindeki vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni ilave ekiplerimiz de yola çıktı. Yanındayız Manavgat” ifadelerini kullandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e de geçmiş olsun dileklerini ileten Tütüncü, “Manavgat’ımız yanıyor. Vakit tüm imkanlarımızla birlik olma vakti. Biz Manavgat’tayız, hemşerilerimizle birlikteyiz. Şükrü Başkanıma da geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Yanınızdayız” paylaşımında bulundu. 
İki gündür süren orman yangınlarıyla kavrulan Manavgat’a Kepez Belediyesi de destek götürdü. Besicilere belediye araçlarıyla su ulaştıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Vakit tüm imkanlarımızla birlik olma vakti” dedi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada iki gün önce başlayan ve halen söndürülemeyen orman yangınlarına Kepez Belediyesi de el uzattı. Yangın afetiyle mücadelede Manavgat kırsalındaki besicilerin hayvanlarına su götürdüklerini paylaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Üç ekiple belediyemiz Manavgat’ın köylerinde çalışıyor. Şebeke suyu sağlanana kadar afetzede hemşerilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

KEPEZ EKİPLERİ MANAVGAT’TA

 

Yangın bölgesinden paylaşımlarda bulunan Başkan Tütüncü, “Ekiplerimizle dünden beri Manavgat’tayız. Kırsal yerleşim bölgelerindeki vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni ilave ekiplerimiz de yola çıktı. Yanındayız Manavgat” ifadelerini kullandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e de geçmiş olsun dileklerini ileten Tütüncü, “Manavgat’ımız yanıyor. Vakit tüm imkanlarımızla birlik olma vakti. Biz Manavgat’tayız, hemşerilerimizle birlikteyiz. Şükrü Başkanıma da geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Yanınızdayız” paylaşımında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.