Tütüncü'nün koltuğuna yardımcısı talip

SİYASET 16.11.2023 - 11:54, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:54
 

Tütüncü'nün koltuğuna yardımcısı talip

3 dönem kurulanı takılan ve hedefini Büyükşehir'e çeviren AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den boşalacak koltuğa Tütüncü'nün yardımcısı Mustafa Özsoy talip oldu. Kepez Belediye Başkanlığa aday olduğunu sosyal medyadan duyuran Özsoy, adaylık dilekçesini AKP Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik'e teslim etti.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere yaklaşılan günlerde il ve ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile adaylığını duyurdu. Antalya’da seçim haritası şekilleniyor. İl ve ilçe adaylarının konuşulduğu günlerde aday adayları da belli oluyor. Antalya’nın Kepez ilçesinde belediye başkan aday adayı da açıklandı. KEPEZ’E BAŞKAN ADAYI OLDU  Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy Kepez Belediyesine başkan aday adayı olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Özsoy, adaylık  dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı  Mehmet Çivik’e teslim etti. Kepez Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy’un sosyal medyada paylaşımı ise şu şekilde; “Değerli hemşehrilerim; Kepez Belediyesi’nde 17 yıllık Sağlık İşleri Müdürlüğü, son 10 yıl Başkan Yardımcılığı ve son 3 yılda Kepez Belediyesi Tıp Merkezi Başhekimliği görevini onur ve gururla yaptım. Hakan Tütüncü başkanımın önderliğinde önemli hizmetler gerçekleştirerek ilçemizin göz dolduran gelişimine katkı sağladık. Halka ve hakka hizmet etme fırsatı veren Hakan Tütüncü başkanıma şükran borçluyum, kendisine teşekkür ediyorum. Gelişen ve değişen Kepez İlçemizde hizmet serüvenini sürdürmek, yapılan hizmetlere yenilerini eklemek için taşın altına elimizi koymamız gerekiyordu. Bu düşünce ile 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye başkanı adaylık kararını aldım ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Çivik beye aday adaylığı başvuru dilekçemizi teslim ettim.    Çıktığımız hizmet yolunda başarırsak hep birlikte kazanacağız. Desteklerinizi bekler, saygılar sunarım.”
3 dönem kurulanı takılan ve hedefini Büyükşehir'e çeviren AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den boşalacak koltuğa Tütüncü'nün yardımcısı Mustafa Özsoy talip oldu. Kepez Belediye Başkanlığa aday olduğunu sosyal medyadan duyuran Özsoy, adaylık dilekçesini AKP Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik'e teslim etti.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere yaklaşılan günlerde il ve ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile adaylığını duyurdu.

Antalya’da seçim haritası şekilleniyor. İl ve ilçe adaylarının konuşulduğu günlerde aday adayları da belli oluyor. Antalya’nın Kepez ilçesinde belediye başkan aday adayı da açıklandı.

KEPEZ’E BAŞKAN ADAYI OLDU 
Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy Kepez Belediyesine başkan aday adayı olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Özsoy, adaylık  dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı  Mehmet Çivik’e teslim etti.

Kepez Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy’un sosyal medyada paylaşımı ise şu şekilde;

“Değerli hemşehrilerim; Kepez Belediyesi’nde 17 yıllık Sağlık İşleri Müdürlüğü, son 10 yıl Başkan Yardımcılığı ve son 3 yılda Kepez Belediyesi Tıp Merkezi Başhekimliği görevini onur ve gururla yaptım. Hakan Tütüncü başkanımın önderliğinde önemli hizmetler gerçekleştirerek ilçemizin göz dolduran gelişimine katkı sağladık. Halka ve hakka hizmet etme fırsatı veren Hakan Tütüncü başkanıma şükran borçluyum, kendisine teşekkür ediyorum. Gelişen ve değişen Kepez İlçemizde hizmet serüvenini sürdürmek, yapılan hizmetlere yenilerini eklemek için taşın altına elimizi koymamız gerekiyordu. Bu düşünce ile 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye başkanı adaylık kararını aldım ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Çivik beye aday adaylığı başvuru dilekçemizi teslim ettim.   
Çıktığımız hizmet yolunda başarırsak hep birlikte kazanacağız. Desteklerinizi bekler, saygılar sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.