Tütüncü’ye özel Antalya karşılaması

SİYASET 18.01.2024 - 21:24, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:41
 

Tütüncü’ye özel Antalya karşılaması

AKP'nin bu sabah Ankara'da düzenlediği tanıtım töreninde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Hakan Tütüncü yarın memleketine dönecek. AKP Antalya İl Teşkilatı, Tütüncü için özel bir karşılama hazırlayacak.

haberimizvar.net- AKP, son yerel seçimde CHP'ye devrettiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu geri alma görevini Hakan Tütüncü'ye verdi.  Adaylık sürecinde eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yarışan Hakan Tütüncü'ye müjdeyi ilk olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla arayarak iletmişti. Bugün Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında ise Tütüncü'nün adaylığı resmi olarak kamuoyuna duyuruldu.  Mevcut Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarından itibaren 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için partisi adına çalışmalarını sürdürecek.  AKP ANTALYA'DAN ÖZEL KARŞILAMA Yarın Ankara'dan Antalya'ya dönecek Hakan Tütüncü için partisinin il teşkilatı özel bir karşılama yapacak. AKP Antalya İl Binası önünde saat 15.00'da gerçekleşecek törende  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, milletvekilleri ve partililer Tütüncü'yü karşılayarak adaylığını kutlayacak.   
AKP'nin bu sabah Ankara'da düzenlediği tanıtım töreninde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Hakan Tütüncü yarın memleketine dönecek. AKP Antalya İl Teşkilatı, Tütüncü için özel bir karşılama hazırlayacak.

haberimizvar.net- AKP, son yerel seçimde CHP'ye devrettiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu geri alma görevini Hakan Tütüncü'ye verdi. 

Adaylık sürecinde eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yarışan Hakan Tütüncü'ye müjdeyi ilk olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla arayarak iletmişti.

Bugün Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında ise Tütüncü'nün adaylığı resmi olarak kamuoyuna duyuruldu. 

Mevcut Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarından itibaren 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için partisi adına çalışmalarını sürdürecek. 

AKP ANTALYA'DAN ÖZEL KARŞILAMA
Yarın Ankara'dan Antalya'ya dönecek Hakan Tütüncü için partisinin il teşkilatı özel bir karşılama yapacak. AKP Antalya İl Binası önünde saat 15.00'da gerçekleşecek törende  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, milletvekilleri ve partililer Tütüncü'yü karşılayarak adaylığını kutlayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.