TV’ye çıkmak için 950 bin lira verecek

GÜNDEM 30.08.2021 - 14:10, Güncelleme: 30.08.2021 - 14:10
 

TV’ye çıkmak için 950 bin lira verecek

Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen AKP’li Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, itibarı sarsılan belediyenin tanıtımı için 950 bin lira verip TV’ye çıkacak.

haberimizvar.net-  Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen AKP’li Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın itibarı sarsılan belediyenin tanıtımı için 950 bin TL’ye ekranlara çıkmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Gri pasaportla Almanya’ya gönderdiği mehteran takımındaki 45 kişiden 43’ü dönmemesiyle büyük bir skandala imza atan Malatya Yeşilyurt Belediyesi, 30 Haziran 2021’de belediye ve ilçenin tanıtım ve canlı yayın hizmeti için ihale düzenledi. İki firmanın katıldığı ihaleyi belediye iştiraklerinden olan Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda ve Tic. Ltd. Şti. kazandı ve 26 Temmuz’da 950 bin TL’lik sözleşmeye taraflar imza attı. 75 DAKİKALIK YAYINA 950 BİN LİRA Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, sözleşme kapsamında Yeşilyurt’un tanıtımı için ulusal kanallarda 3’er dakikadan 10 kez olmak üzere 30 dakika canlı yayın düzenlenecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, farklı kanalların televizyon stüdyolarında 5 defa 15’er dakika canlı yayına katılacak. Malatya’ya yönelik yayın yapan uydu kanallarında toplam 150 dakika da ayrıca canlı yayın yapılacak, 2 uydu kanalında ise 25 dakikalık tanıtım filmi 4 ay boyunca ekranlarda yer alacak. Belediyenin 25 noktadan videosu, fotoğrafı ve havadan görüntüleri çekilecek. Belediyenin tanıtım filmleri ise 3 farklı yerel kanalda yayınlanacak. Belediyenin faaliyetleri yerel dergi ilanları, radyo yayınları ve yerel internet haber sitelerinde gösterilecek.  
Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen AKP’li Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, itibarı sarsılan belediyenin tanıtımı için 950 bin lira verip TV’ye çıkacak.

haberimizvar.net-   Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen AKP’li Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın itibarı sarsılan belediyenin tanıtımı için 950 bin TL’ye ekranlara çıkmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Gri pasaportla Almanya’ya gönderdiği mehteran takımındaki 45 kişiden 43’ü dönmemesiyle büyük bir skandala imza atan Malatya Yeşilyurt Belediyesi, 30 Haziran 2021’de belediye ve ilçenin tanıtım ve canlı yayın hizmeti için ihale düzenledi. İki firmanın katıldığı ihaleyi belediye iştiraklerinden olan Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda ve Tic. Ltd. Şti. kazandı ve 26 Temmuz’da 950 bin TL’lik sözleşmeye taraflar imza attı.

75 DAKİKALIK YAYINA 950 BİN LİRA

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, sözleşme kapsamında Yeşilyurt’un tanıtımı için ulusal kanallarda 3’er dakikadan 10 kez olmak üzere 30 dakika canlı yayın düzenlenecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, farklı kanalların televizyon stüdyolarında 5 defa 15’er dakika canlı yayına katılacak. Malatya’ya yönelik yayın yapan uydu kanallarında toplam 150 dakika da ayrıca canlı yayın yapılacak, 2 uydu kanalında ise 25 dakikalık tanıtım filmi 4 ay boyunca ekranlarda yer alacak. Belediyenin 25 noktadan videosu, fotoğrafı ve havadan görüntüleri çekilecek. Belediyenin tanıtım filmleri ise 3 farklı yerel kanalda yayınlanacak. Belediyenin faaliyetleri yerel dergi ilanları, radyo yayınları ve yerel internet haber sitelerinde gösterilecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.