Twitter'da yeni bomba özellik

YAŞAM 07.05.2021 - 10:25, Güncelleme: 07.05.2021 - 10:25
 

Twitter'da yeni bomba özellik

Twitter’ın Android ve iOS sürümlerine gelen güncellemeyle artık kullanıcılar sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafı kırpıp, uygun boyutlara getirmek zorunda kalmayacak. Twitter’da paylaşılan fotoğraflar artık tam boyutlu olarak görüntülenecek.

haberimizvar.net- Sosyal ağ Twitter’da kullanıcıların uzun yıllardır en büyük sıkıntılarından biri haline gelen fotoğraf kırpma sorunu tarih oluyor. Twitter’ın Android ve iOS sürümlerine gelen güncellemeyle artık kullanıcılar sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafı kırpıp, uygun boyutlara getirmek zorunda kalmayacak.Twitter’a gelen bu yeni özellik ile paylaşılan tweet’lerde kullanılan fotoğraflar, akış sayfasında tam boyutlu olarak görüntülenecek. Böylece Twitter kullanıcıları, sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafın diğer kullanıcılar tarafından nasıl görüneceği endişesini de yaşamayacak. Twitter’da bundan artık standart en ve boy oranına sahip fotoğraflar, (16:9 ve 4:3) tam olarak görüntülenebilecek. Bu yeni özelliğin yanısıra kullanıcılar, bir fotoğrafı paylaşmadan önce önizleme ile de kontrol edebilecek.  
Twitter’ın Android ve iOS sürümlerine gelen güncellemeyle artık kullanıcılar sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafı kırpıp, uygun boyutlara getirmek zorunda kalmayacak. Twitter’da paylaşılan fotoğraflar artık tam boyutlu olarak görüntülenecek.

haberimizvar.net- Sosyal ağ Twitter’da kullanıcıların uzun yıllardır en büyük sıkıntılarından biri haline gelen fotoğraf kırpma sorunu tarih oluyor.

Twitter’ın Android ve iOS sürümlerine gelen güncellemeyle artık kullanıcılar sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafı kırpıp, uygun boyutlara getirmek zorunda kalmayacak.Twitter’a gelen bu yeni özellik ile paylaşılan tweet’lerde kullanılan fotoğraflar, akış sayfasında tam boyutlu olarak görüntülenecek.
Böylece Twitter kullanıcıları, sosyal ağa fotoğraf yüklerken, o fotoğrafın diğer kullanıcılar tarafından nasıl görüneceği endişesini de yaşamayacak. Twitter’da bundan artık standart en ve boy oranına sahip fotoğraflar, (16:9 ve 4:3) tam olarak görüntülenebilecek. Bu yeni özelliğin yanısıra kullanıcılar, bir fotoğrafı paylaşmadan önce önizleme ile de kontrol edebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.