TZOB Manavgat’ta yaraları sarıyor

GÜNDEM 16.08.2021 - 12:11, Güncelleme: 16.08.2021 - 12:11
 

TZOB Manavgat’ta yaraları sarıyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB), orman yangınlarında zarar gören çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yanan alanların ağaçlandırılması için ziraat odalarının da katılımıyla başlattığı yardım kampanyası Manavgat’ta yaraları sarıyor. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımları yangın zedelere ulaştırdıklarını kaydetti.

haberimizvar.net- Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB koordinasyonunda, Türkiye’nin dört bir yanındaki il ve ilçelerde faaliyet gösteren 763 ziraat odasının katılımıyla yangından zarar gören çiftçiler ve yanan orman alanlarının ağaçlandırılması için 9 Ağustos pazartesi günü yardım kampanyası başlattığını kaydederek, şu bilgileri paylaştı: “İlçemizde yangınlardan etkilenen çiftçilerimizin en başta hayvan varlıkları olmak üzere evleri, müştemilatları, ekili ve dikili alanları, seraları, traktörleri, tarım alet ve makinelerinin zararlarıyla ilgili tespitler sürüyor. TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla çiftçilerimizin temel ihtiyaçları ile birlikte özellikle hayvancılık yapan çiftçilerimizin hayvanları için gerekli yem, saman ve ot gibi ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor” dedi. ‘HEPSİNİ SAYAMIYORUM’ Türkiye’nin dört bir yanından yardımların Manavgat’a ulaşmaya devam ettiğini kaydeden Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin yardım gönderen ziraat odalarımız başta olmak üzere özel olarak başvuran kurum ve kişileri saymanın mümkün olmadığını kaydetti. Metin: 763 ziraat odasının TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla Manavgat için seferber oldu. Gelen yardımları Tarım İl Müdürlüğümüzün tespitleri doğrultusunda yangından zarar gören çiftçilerimize teslim ederken yardımın hangi kurumdan geldiğini bizzat söylüyoruz. Çiftçimiz yardım gönderenlere teşekkür ediyor dua ediyor” dedi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB), orman yangınlarında zarar gören çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yanan alanların ağaçlandırılması için ziraat odalarının da katılımıyla başlattığı yardım kampanyası Manavgat’ta yaraları sarıyor. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımları yangın zedelere ulaştırdıklarını kaydetti.

haberimizvar.net-  Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB koordinasyonunda, Türkiye’nin dört bir yanındaki il ve ilçelerde faaliyet gösteren 763 ziraat odasının katılımıyla yangından zarar gören çiftçiler ve yanan orman alanlarının ağaçlandırılması için 9 Ağustos pazartesi günü yardım kampanyası başlattığını kaydederek, şu bilgileri paylaştı:

“İlçemizde yangınlardan etkilenen çiftçilerimizin en başta hayvan varlıkları olmak üzere evleri, müştemilatları, ekili ve dikili alanları, seraları, traktörleri, tarım alet ve makinelerinin zararlarıyla ilgili tespitler sürüyor. TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla çiftçilerimizin temel ihtiyaçları ile birlikte özellikle hayvancılık yapan çiftçilerimizin hayvanları için gerekli yem, saman ve ot gibi ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor” dedi.

‘HEPSİNİ SAYAMIYORUM’

Türkiye’nin dört bir yanından yardımların Manavgat’a ulaşmaya devam ettiğini kaydeden Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin yardım gönderen ziraat odalarımız başta olmak üzere özel olarak başvuran kurum ve kişileri saymanın mümkün olmadığını kaydetti. Metin: 763 ziraat odasının TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla Manavgat için seferber oldu. Gelen yardımları Tarım İl Müdürlüğümüzün tespitleri doğrultusunda yangından zarar gören çiftçilerimize teslim ederken yardımın hangi kurumdan geldiğini bizzat söylüyoruz. Çiftçimiz yardım gönderenlere teşekkür ediyor dua ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.