Uçak kazası sonucu havalimanında yangın çıktı

EKONOMİ 02.01.2024 - 14:20, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:20
 

Uçak kazası sonucu havalimanında yangın çıktı

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Haneda Uluslararası Havalimanı'nın pistinde bir uçak, 379 yolcusu ile başka bir uçağa çarptı.

haberimizvar.net- Japonya devlet televizyonu NHK'nin yayınladığı görüntülerde, uçağın pencerelerinden çıkan alevler kaydedildi.  NHK'nin son dakika olarak yayınladığı görüntülerde, yangının uçağın motorunda başladığı belirtilirken uçağın alev almış şekilde pistte ilerlediği görüldü. Japonya Sahil Güvenliği, kendi uçaklarının Japan Airlines uçağıyla çarpışmış olma ihtimalinin araştırıldığını söyledi. Japan Airlines firması tarafından yapılan açıklamada, kazanın iniş sırasında gerçekleştiği ifade edildi. Japan Airlines,yanan uçaktaki 379 yolcunun ve mürettebatın tamamının tahliye edildiğini açıkladı.
Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Haneda Uluslararası Havalimanı'nın pistinde bir uçak, 379 yolcusu ile başka bir uçağa çarptı.

haberimizvar.net- Japonya devlet televizyonu NHK'nin yayınladığı görüntülerde, uçağın pencerelerinden çıkan alevler kaydedildi. 

NHK'nin son dakika olarak yayınladığı görüntülerde, yangının uçağın motorunda başladığı belirtilirken uçağın alev almış şekilde pistte ilerlediği görüldü.

Japonya Sahil Güvenliği, kendi uçaklarının Japan Airlines uçağıyla çarpışmış olma ihtimalinin araştırıldığını söyledi.

Japan Airlines firması tarafından yapılan açıklamada, kazanın iniş sırasında gerçekleştiği ifade edildi.

Japan Airlines,yanan uçaktaki 379 yolcunun ve mürettebatın tamamının tahliye edildiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.