Üçgen Mahallesi'nden teşekkür

YEREL 04.05.2021 - 14:45, Güncelleme: 04.05.2021 - 14:45
 

Üçgen Mahallesi'nden teşekkür

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ve sokak yenileme çalışmalarının başladığı Üçgen Mahallesi'ni ziyaret etti. Kısıtlamalar nedeniyle balkonlarından Başkan Uysal'ı karşılayan mahalleli “Elinize sağlık" diyerek teşekkür etti.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, kentin ana ulaşım akslarından Anafartalar, Tonguç caddeleriyle Vatan Bulvarı ve devamında Abdi İpekçi Caddesi arasında kalan Üçgen Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Yenileme çalışmaları, Dolapdere ve Sokullu caddeleriyle birlikte 7222 metre uzunluğundaki 22 sokağı kapsıyor.   Çalışmaları yerinde görmek üzere mahalleye gelen Başkan Uysal'ı, sokağa çıkma kısıtlamaları dolayısıyla mahalle sakinleri balkonlarından karşıladı. Başkan Uysal'la balkonlarından sohbet eden mahalleli teşekkür etti ve “Elinize sağlık" dedi. Başkan Uysal'a incelemesi sırasında eşlik eden mahalle muhtarı Aynur Baycın, çalışmanın adeta bir bayram hediyesi olduğunu söyledi.   Ümit Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Üçgen Mahallesi'nde uzun süredir diğer kuruluşların altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bu çalışmalar sırasında yolların harap olduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:   “Komşularımız doğal olarak yakınıyordu. Biz de diğer kurumların çalışmalarını tamamlamasını ve sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Nihayet o sıra bize geldi. Bütün mahallemizi pırıl pırıl, nitelikli sıcak asfaltla yenileyeceğiz. Komşularımıza, Muratpaşa'mıza hayırlı olsun."
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ve sokak yenileme çalışmalarının başladığı Üçgen Mahallesi'ni ziyaret etti. Kısıtlamalar nedeniyle balkonlarından Başkan Uysal'ı karşılayan mahalleli “Elinize sağlık" diyerek teşekkür etti.

haberimizvar.net-  Muratpaşa Belediyesi, kentin ana ulaşım akslarından Anafartalar, Tonguç caddeleriyle Vatan Bulvarı ve devamında Abdi İpekçi Caddesi arasında kalan Üçgen Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Yenileme çalışmaları, Dolapdere ve Sokullu caddeleriyle birlikte 7222 metre uzunluğundaki 22 sokağı kapsıyor.

 

Çalışmaları yerinde görmek üzere mahalleye gelen Başkan Uysal'ı, sokağa çıkma kısıtlamaları dolayısıyla mahalle sakinleri balkonlarından karşıladı. Başkan Uysal'la balkonlarından sohbet eden mahalleli teşekkür etti ve “Elinize sağlık" dedi. Başkan Uysal'a incelemesi sırasında eşlik eden mahalle muhtarı Aynur Baycın, çalışmanın adeta bir bayram hediyesi olduğunu söyledi.

 

Ümit Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Üçgen Mahallesi'nde uzun süredir diğer kuruluşların altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bu çalışmalar sırasında yolların harap olduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

 

“Komşularımız doğal olarak yakınıyordu. Biz de diğer kurumların çalışmalarını tamamlamasını ve sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Nihayet o sıra bize geldi. Bütün mahallemizi pırıl pırıl, nitelikli sıcak asfaltla yenileyeceğiz. Komşularımıza, Muratpaşa'mıza hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.