Ukrayna'dan beyaz bayrak

GÜNDEM 25.02.2022 - 16:48, Güncelleme: 25.02.2022 - 16:48
 

Ukrayna'dan beyaz bayrak

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski yaptığı açıklamada Rusya'yı müzakereye davet etti.

haberimizvar.net- Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bugün yaptığı açıklamada Rusya ile görüşebileceklerini belirtirken “Rusya'yla konuşmaktan korkmuyoruz, ülkemiz için güvenlik garantileri hakkında, hiçbir şey hakkında konuşmaktan korkmuyoruz” ifadelerini kullandı.  Bu açıklamadan saatler sonra Kremlin’den gelen yanıtta “Görüşme talebini not ettik” denildi.  Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Moskova'nın Zelenskiy'in teklifini inceleyeceğini, Kiev'den beklentilerinin olduğunu da sözlerine ekledi.  Kremlin’in bu açıklamasının ardından Zelenskiy tekrar kamera karşısına geçti. Rus lider Putin için "Müzakere masasında bana katılmasını teklif ediyorum" ifadesini kullanarak müzakere çağrısını yineledi.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski yaptığı açıklamada Rusya'yı müzakereye davet etti.

haberimizvar.net- Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bugün yaptığı açıklamada Rusya ile görüşebileceklerini belirtirken “Rusya'yla konuşmaktan korkmuyoruz, ülkemiz için güvenlik garantileri hakkında, hiçbir şey hakkında konuşmaktan korkmuyoruz” ifadelerini kullandı.

 Bu açıklamadan saatler sonra Kremlin’den gelen yanıtta “Görüşme talebini not ettik” denildi.

 Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Moskova'nın Zelenskiy'in teklifini inceleyeceğini, Kiev'den beklentilerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

 Kremlin’in bu açıklamasının ardından Zelenskiy tekrar kamera karşısına geçti. Rus lider Putin için "Müzakere masasında bana katılmasını teklif ediyorum" ifadesini kullanarak müzakere çağrısını yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.