Ukrayna'dan çok önemli Türkiye kararı

GÜNDEM 15.05.2020 - 17:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ukrayna'dan çok önemli Türkiye kararı

Ukrayna'dan yapılan açıklamada Temmuz ayından itibaren Türkiye, Mısır ve Gürcistan'a uçuşların yeniden başlatılacağı duyuruldu.

haberimizvar.net-Ukrayna yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle durdurulan uçuşları yeniden başlatıyor. Konuya ilişkin açıklama Ukrayna Altyapı Bakanlığı Sözcüsü Oksana Gerasimova tarafından yapıldı. Gerasimova yaptığı açıklamada, "Temmuz ayından itibaren Türkiye, Mısır ve Gürcistan'a uçuşların yeniden başlatılması planlanıyor. Başka bir ülke de özel charter uçuşları için izin verirse onlarla da uçuş seferlerini başlatırız" şeklinde konuştu. Daha önce Ukrayna Havayolları (UIA) Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri'ne, İngiltere'ye, Almanya'ya ve İsrail'e uçuşların 23 Mayıs'tan itibaren başlatılacağı ve biletlerin satışa çıkarıldığı açıklanmıştı. Böylelikle Ukraynalılar başkent Kiev'den 7 ülkeye seyahat edebilecek. 
Ukrayna'dan yapılan açıklamada Temmuz ayından itibaren Türkiye, Mısır ve Gürcistan'a uçuşların yeniden başlatılacağı duyuruldu.

haberimizvar.net-Ukrayna yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle durdurulan uçuşları yeniden başlatıyor. Konuya ilişkin açıklama Ukrayna Altyapı Bakanlığı Sözcüsü Oksana Gerasimova tarafından yapıldı. Gerasimova yaptığı açıklamada, "Temmuz ayından itibaren Türkiye, Mısır ve Gürcistan'a uçuşların yeniden başlatılması planlanıyor. Başka bir ülke de özel charter uçuşları için izin verirse onlarla da uçuş seferlerini başlatırız" şeklinde konuştu.

Daha önce Ukrayna Havayolları (UIA) Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri'ne, İngiltere'ye, Almanya'ya ve İsrail'e uçuşların 23 Mayıs'tan itibaren başlatılacağı ve biletlerin satışa çıkarıldığı açıklanmıştı. Böylelikle Ukraynalılar başkent Kiev'den 7 ülkeye seyahat edebilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.