Ulaşımcıların temsilcisi Meclis’e giriyor

SİYASET 07.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:49
 

Ulaşımcıların temsilcisi Meclis’e giriyor

S.S. 21 No’lu Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı ile Antalya Halk Otobüsleri Petrol A.Ş. Başkan Vekili ve ulaşımcı esnafı olan Tuncay Kara; CHP'den Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.

haberimizvar.net- S.S. 21 No’lu Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı ile Antalya Halk Otobüsleri Petrol A.Ş. Başkan Vekili ve ulaşımcı esnafı olan Tuncay Kara; temayül yoklamasında 10’uncu çıkarak CHP'den Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.   MECLİS ÜYESİ SAYISI ARTACAK   CHP Muratpaşa’da 78 meclis üyesi aday adayından 46’sı 4 Şubat tarihindeki temayüle katıldı. Muratpaşa Belediyesinde 2024 seçimlerinde toplam 45 meclis üyesi seçilecek. 2019 seçimlerinde Muratpaşa Belediyesi 37 meclis üyesinden oluşuyordu. Bu meclis üyelerinden 23’ü CHP'ye aitti. Bu seçimde CHP’nin kalesi olan belediyede meclis üyesi sayısının artacağı öngörülüyor.   ESNAFIN TEMSİLCİSİ   Tuncay Kara yaptığı açıklamada “Esnafın ve halkın sesi olmak için göreve geliyorum. Taşıyanın ve taşınanın mutlu olduğu bir sistem için mücadele edeceğiz. Halkın ve ulaşımcı esnafının sorunlarını Meclis'e ve şehir gündemine taşımak için aracı olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz” dedi.   (Gazete Akdeniz)
S.S. 21 No’lu Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı ile Antalya Halk Otobüsleri Petrol A.Ş. Başkan Vekili ve ulaşımcı esnafı olan Tuncay Kara; CHP'den Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.
haberimizvar.net- S.S. 21 No’lu Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı ile Antalya Halk Otobüsleri Petrol A.Ş. Başkan Vekili ve ulaşımcı esnafı olan Tuncay Kara; temayül yoklamasında 10’uncu çıkarak CHP'den Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.
 
MECLİS ÜYESİ SAYISI ARTACAK
 
CHP Muratpaşa’da 78 meclis üyesi aday adayından 46’sı 4 Şubat tarihindeki temayüle katıldı. Muratpaşa Belediyesinde 2024 seçimlerinde toplam 45 meclis üyesi seçilecek. 2019 seçimlerinde Muratpaşa Belediyesi 37 meclis üyesinden oluşuyordu. Bu meclis üyelerinden 23’ü CHP'ye aitti. Bu seçimde CHP’nin kalesi olan belediyede meclis üyesi sayısının artacağı öngörülüyor.
 
ESNAFIN TEMSİLCİSİ
 
Tuncay Kara yaptığı açıklamada “Esnafın ve halkın sesi olmak için göreve geliyorum. Taşıyanın ve taşınanın mutlu olduğu bir sistem için mücadele edeceğiz. Halkın ve ulaşımcı esnafının sorunlarını Meclis'e ve şehir gündemine taşımak için aracı olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz” dedi.
 
(Gazete Akdeniz)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.