Ulaşımın yeni patronu sihirli değneğini gösterdi

YEREL 22.08.2023 - 17:57, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:57
 

Ulaşımın yeni patronu sihirli değneğini gösterdi

Seçimlere 7 ay kala Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’na getirilen Nurettin Şengül, tartışmalara neden olan ulaşım sorunlarıyla ilgili en kısa sürede yeni çözümler getireceğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yaşandı. 4 yıldır, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Nurettin Tonguç, uzmanlık kadrosuna alınarak, Gençlik Spor Daire Başkanı Türker Ahmet Özay'ın yerine atandı. Tonguç'tan boşalan koltuğa ise uzun yıllar Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapan ve tayini çıktıktan sonra emekli olan Nurettin Şengül getirildi. ‘SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELCEĞİZ’ Şengül, bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle yeni görevine resmen başladı. Daire başkanlığında ilk toplantısını da yapan Şengül, bir süredir Antalya'da tartışmalara neden olan ulaşım konusuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılacak çalışmalarla en kısa sürede kent içindeki ulaşım ve trafik başta olmak üzere yeni çözümlerle bir an önce vatandaşın sorunlarını çözeceklerini belirten Şengül, “Trafik ve ulaşımla ilgili tecrübem, bilgi ve birikimimi Antalyamızın hizmetine sunmaya hazırım. İl emniyet müdür yardımcılığı dönemimde gerçekleştirdiğimiz projelerimizle en iyi il olarak ödüller almıştık. Trafik birimlerinde 25 yıllık tecrübemle aşığı olduğum Antalya'ya hizmet etmekten onur duyacağım. En kısa sürede tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Seçimlere 7 ay kala Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’na getirilen Nurettin Şengül, tartışmalara neden olan ulaşım sorunlarıyla ilgili en kısa sürede yeni çözümler getireceğini söyledi.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yaşandı. 4 yıldır, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Nurettin Tonguç, uzmanlık kadrosuna alınarak, Gençlik Spor Daire Başkanı Türker Ahmet Özay'ın yerine atandı. Tonguç'tan boşalan koltuğa ise uzun yıllar Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapan ve tayini çıktıktan sonra emekli olan Nurettin Şengül getirildi.

‘SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELCEĞİZ’

Şengül, bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle yeni görevine resmen başladı. Daire başkanlığında ilk toplantısını da yapan Şengül, bir süredir Antalya'da tartışmalara neden olan ulaşım konusuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılacak çalışmalarla en kısa sürede kent içindeki ulaşım ve trafik başta olmak üzere yeni çözümlerle bir an önce vatandaşın sorunlarını çözeceklerini belirten Şengül, “Trafik ve ulaşımla ilgili tecrübem, bilgi ve birikimimi Antalyamızın hizmetine sunmaya hazırım. İl emniyet müdür yardımcılığı dönemimde gerçekleştirdiğimiz projelerimizle en iyi il olarak ödüller almıştık. Trafik birimlerinde 25 yıllık tecrübemle aşığı olduğum Antalya'ya hizmet etmekten onur duyacağım. En kısa sürede tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.