Ülkenin gündemi ekonomi

GÜNDEM 05.04.2022 - 17:15, Güncelleme: 05.04.2022 - 17:15
 

Ülkenin gündemi ekonomi

Artıbir Araştırma Mart ayı Türkiye Gündemi Araştırması'nı yayınladı. Ankete katılanları, ülkenin en büyük sorununun ekonomi olduğunu söyledi

haberimizvar.ent- Artıbir Araştırma Mart ayı Türkiye Gündemi Araştırması'nı yayınladı. Ankette katılanlara farklı alanlarda sorular soruldu. Ankete katılanların yüzde 73'ü ülkenin en büyük sorununun ekonomi olduğunu söyledi. Yine ankete katılanların yüzde 76'sı ekonomik sorunların yakın zamanda çözülmeyeceğini belirtti. FIRSATI OLAN YURTDIŞINA GİTMEK İSTİYOR Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmeli mi? sorusuna ankete katılanların yüzde 60.37ü evet cevabı verirken, erken seçim isteyenlerin oy oranı yüzde 64.3 oldu. Bu Pazar genel seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?  Sorusuna ankete katılanların yüzde 29.5'i AKP, yüzde 27.4'ü CHP, yüzde 14.2'i İyi Parti, yüzde 13.2'i HDP, yüzde 6.7'si ise MHP cevabı verdi. Fırsatınız olsa yurtdışına gider misiniz? Sorusuna ise ankete katılanların yüzde 62.3'ü evet yanıtı verdi.   ANKET VERİLERİ  Anket hakkında bilgi veren Artıbir Araştırma Sahibi Hüseyin Çalışkaner, "Türkiye Gündemi Araştırma; Türkiye Temsili 26 il de CATI ( telefonla anket ) metodu ile yapılmıştır.  Araştırma 20-28 Mart’ta yapılmıştır.  Araştırmanın örneklemi 1500.  Araştırmaya katılanlar yüzde 50 kadın ve erkekten oluşmuştur. Araştırmada TUİK yaş kotası uygulanmıştır" dedi.
Artıbir Araştırma Mart ayı Türkiye Gündemi Araştırması'nı yayınladı. Ankete katılanları, ülkenin en büyük sorununun ekonomi olduğunu söyledi

haberimizvar.ent- Artıbir Araştırma Mart ayı Türkiye Gündemi Araştırması'nı yayınladı. Ankette katılanlara farklı alanlarda sorular soruldu. Ankete katılanların yüzde 73'ü ülkenin en büyük sorununun ekonomi olduğunu söyledi. Yine ankete katılanların yüzde 76'sı ekonomik sorunların yakın zamanda çözülmeyeceğini belirtti.

FIRSATI OLAN YURTDIŞINA GİTMEK İSTİYOR
Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmeli mi? sorusuna ankete katılanların yüzde 60.37ü evet cevabı verirken, erken seçim isteyenlerin oy oranı yüzde 64.3 oldu. Bu Pazar genel seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?  Sorusuna ankete katılanların yüzde 29.5'i AKP, yüzde 27.4'ü CHP, yüzde 14.2'i İyi Parti, yüzde 13.2'i HDP, yüzde 6.7'si ise MHP cevabı verdi. Fırsatınız olsa yurtdışına gider misiniz? Sorusuna ise ankete katılanların yüzde 62.3'ü evet yanıtı verdi. 
 ANKET VERİLERİ 
Anket hakkında bilgi veren Artıbir Araştırma Sahibi Hüseyin Çalışkaner, "Türkiye Gündemi Araştırma; Türkiye Temsili 26 il de CATI ( telefonla anket ) metodu ile yapılmıştır.  Araştırma 20-28 Mart’ta yapılmıştır.  Araştırmanın örneklemi 1500.  Araştırmaya katılanlar yüzde 50 kadın ve erkekten oluşmuştur. Araştırmada TUİK yaş kotası uygulanmıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.