"Ülkenin kaderi bir ülkeye bağlanmamalıdır"

TURİZM 07.08.2022 - 15:44, Güncelleme: 07.08.2022 - 15:44
 

"Ülkenin kaderi bir ülkeye bağlanmamalıdır"

Turizm sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Turkiye Aşçılar Federasyonu Akdeniz bölge Başkanı Sinasi Karanlıkoğlu, "Ülkenin turizminin kaderini tek bir ülkeye bağlamadan alternatif çözüm üretmeliyiz. “ dedi.

haberimizvar.net-     Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı  ve  Turkiye Aşçılar Federasyonu Akdeniz bölge Başkanı  Sinasi Karanlıkoğlu, turizmle ilgili değerlendirmede bulundu. Karanlıkoğlu, “Ülkenin turizminin kaderini tek bir ülkeye bağlamadan alternatif çözüm üretmeliyiz. Çözüm üretirken de yerli ve milli üretimi desteklemeliyiz. Sezona güzel bir açılışla Saphir Hotels bünyesinde  Saphir Hotel Villas  olarak iyi hizmet kaliteli hizmet yerli üretimi destekleyen tema geceleri ve menüleriyle güzel bir başlangıç yaptık.  Türkiye olarak yedi bölgeyi tanıtan ve tattıran lezzetlerimiz misafirlerimize  yaptığımız sunumlarla yöresel menülerimizle ilgi odağı olduk. Ekibimizin misafir memnuniyeti odaklı çalışması ve Türkiye’nin yedi bölgesindeki birbirinden leziz yöresel lezzetleri misafirlere tattırması  memnuniyeti artırdı.  Memnun olan misafirler  sürekli bizi tercih eden misafir olur. Bu anlayışla çalışan tesisler sürekli ayakta kalabilir. " dedi.
Turizm sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Turkiye Aşçılar Federasyonu Akdeniz bölge Başkanı Sinasi Karanlıkoğlu, "Ülkenin turizminin kaderini tek bir ülkeye bağlamadan alternatif çözüm üretmeliyiz. “ dedi.
haberimizvar.net-
 
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı  ve  Turkiye Aşçılar Federasyonu Akdeniz bölge Başkanı  Sinasi Karanlıkoğlu, turizmle ilgili değerlendirmede bulundu. Karanlıkoğlu, “Ülkenin turizminin kaderini tek bir ülkeye bağlamadan alternatif çözüm üretmeliyiz. Çözüm üretirken de yerli ve milli üretimi desteklemeliyiz. Sezona güzel bir açılışla Saphir Hotels bünyesinde  Saphir Hotel Villas  olarak iyi hizmet kaliteli hizmet yerli üretimi destekleyen tema geceleri ve menüleriyle güzel bir başlangıç yaptık.  Türkiye olarak yedi bölgeyi tanıtan ve tattıran lezzetlerimiz misafirlerimize  yaptığımız sunumlarla yöresel menülerimizle ilgi odağı olduk. Ekibimizin misafir memnuniyeti odaklı çalışması ve Türkiye’nin yedi bölgesindeki birbirinden leziz yöresel lezzetleri misafirlere tattırması  memnuniyeti artırdı.  Memnun olan misafirler  sürekli bizi tercih eden misafir olur. Bu anlayışla çalışan tesisler sürekli ayakta kalabilir. " dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.