Uluslararası Kız Kardeşler Derneği'nden yılbaşı kermesi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.12.2023 - 14:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:22
 

Uluslararası Kız Kardeşler Derneği'nden yılbaşı kermesi

Antalya'daki Uluslararası Kızkardeşler Derneği'nce yardımlaşma-dayanışma amaçlı yılbaşı kermesi düzenlendi.

haberimizvar.net- Antalya'da yaşamlarını sürdüren yerleşik Rus, İngiliz, Alman, Azerbaycanlı, Kırgız kadınları bir çatı altında tutan Gülsevin Güngör'ün başkanlığını yaptığı Uluslararası Kızkardeşler Derneği'nce bir kafeteryada düzenlenen kermese kadınların ilgisi yoğun oldu. Kermeste dernek üyesi Türk ve yerleşik yabancı kadınlar stant açtı, evlerinde ürettikleri rengârenk hediyelik ve dekoratif sanat çalışmalarını, takı tasarımlarını, örgü bebekleri, az kullanılmış çeşitli ev eşyalarını, kıyafet ve kıyafet üstü aksesuarları satışa sundu.  Dernek Başkanı Gülsevin Güngör, "Amacımız şehrimizde yaşayan Türk ve yerleşik yabancı kadınlarımızı bir araya getirmek, tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak, eğlendirmek, el emeklerini değerlendirmek. Satışlardan elde ettikleri gelirle de aile bütçelerine katkıda bulunmaları için bu tür satış imkânları oluşturmak" dedi.      
Antalya'daki Uluslararası Kızkardeşler Derneği'nce yardımlaşma-dayanışma amaçlı yılbaşı kermesi düzenlendi.

haberimizvar.net- Antalya'da yaşamlarını sürdüren yerleşik Rus, İngiliz, Alman, Azerbaycanlı, Kırgız kadınları bir çatı altında tutan Gülsevin Güngör'ün başkanlığını yaptığı Uluslararası Kızkardeşler Derneği'nce bir kafeteryada düzenlenen kermese kadınların ilgisi yoğun oldu.

Kermeste dernek üyesi Türk ve yerleşik yabancı kadınlar stant açtı, evlerinde ürettikleri rengârenk hediyelik ve dekoratif sanat çalışmalarını, takı tasarımlarını, örgü bebekleri, az kullanılmış çeşitli ev eşyalarını, kıyafet ve kıyafet üstü aksesuarları satışa sundu. 

Dernek Başkanı Gülsevin Güngör, "Amacımız şehrimizde yaşayan Türk ve yerleşik yabancı kadınlarımızı bir araya getirmek, tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak, eğlendirmek, el emeklerini değerlendirmek. Satışlardan elde ettikleri gelirle de aile bütçelerine katkıda bulunmaları için bu tür satış imkânları oluşturmak" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.