Ümit Uysal gönüllüleri aranıyor

SİYASET 17.02.2024 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2024 - 17:59
 

Ümit Uysal gönüllüleri aranıyor

CHP, telefon mesajları ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın kampanyası için gönüllü arıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlede doğru geri sayım sürerken, heyecan da artıyor. Belediye başkanları ve belediye meclis üyesi adayları listelerinin seçim kurullarına verilmesine sayılı saatler kala CHP'den ilginç bir telefon mesajı çalışması geldi. CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nden parti üyelerinin telefonlarına gelen mesajla Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın seçim kampanyasında gönüllü arandığı belirtildi. CHP'nin mesajında şu ifadelere yer verildi: "Muratpaşa Belediye Başkan Adayımız Ümit Uysal'ın seçim kampanyasında gönüllü olarak sahada çalışmak isteyenler 05327737647 ve 05057239990 nolu telefonlardan iletişim bilgilerini yazdırabilirler."
CHP, telefon mesajları ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın kampanyası için gönüllü arıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlede doğru geri sayım sürerken, heyecan da artıyor. Belediye başkanları ve belediye meclis üyesi adayları listelerinin seçim kurullarına verilmesine sayılı saatler kala CHP'den ilginç bir telefon mesajı çalışması geldi. CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nden parti üyelerinin telefonlarına gelen mesajla Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın seçim kampanyasında gönüllü arandığı belirtildi. CHP'nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Muratpaşa Belediye Başkan Adayımız Ümit Uysal'ın seçim kampanyasında gönüllü olarak sahada çalışmak isteyenler 05327737647 ve 05057239990 nolu telefonlardan iletişim bilgilerini yazdırabilirler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.