Üniversite öğrencileri için bir araya geldiler

SİYASET 06.10.2022 - 20:55, Güncelleme: 06.10.2022 - 20:55
 

Üniversite öğrencileri için bir araya geldiler

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Yıldız, Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Güvenlik Mahalle Temsilcilikleri üniversite öğrencileri için pilav etkinliği düzenledi. CHP’liler etkinlikte öğrencilerle buluştu.

haberimizvar.net- CHP Yıldız, Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Güvenlik Mahalle Temsilcilikleri birlikte düzenledikleri etkinliklerle dikkat çekiyor. Bugün de üniversite öğrencileri için kazanlarda pilav pişirdiler. Ayran ve nohutlu pilav dağıtıldığı etkinliğe CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Milletvekili Aydın Özer, eski milletvekilleri, il, ilçe yöneticileri, gençlik kolları yöneticileri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Mahalle temsilcisi Hüseyin Erşin, 5 mahalle temsilciliğinin tek çatı altında toplanarak çok sayıda etkinlik düzenlediği söyledi. Tüm gün açık olan temsilciliğe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Erşin, “Mahalle muhtarlığı gibi çalışıyoruz. Kimin neye ihtiyacı varsa o konuda yardımcı oluyoruz. Kapımız herkese açık, diğer mahalle temsilcisi yoldaşlarımızla mahallelerimizde yaşayan tüm komşularımızla birlikte hareket ederek birbirimize güç veriyoruz” dedi.
CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Yıldız, Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Güvenlik Mahalle Temsilcilikleri üniversite öğrencileri için pilav etkinliği düzenledi. CHP’liler etkinlikte öğrencilerle buluştu.

haberimizvar.net- CHP Yıldız, Meltem, Soğuksu, Bayındır ve Güvenlik Mahalle Temsilcilikleri birlikte düzenledikleri etkinliklerle dikkat çekiyor. Bugün de üniversite öğrencileri için kazanlarda pilav pişirdiler. Ayran ve nohutlu pilav dağıtıldığı etkinliğe CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Milletvekili Aydın Özer, eski milletvekilleri, il, ilçe yöneticileri, gençlik kolları yöneticileri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Mahalle temsilcisi Hüseyin Erşin, 5 mahalle temsilciliğinin tek çatı altında toplanarak çok sayıda etkinlik düzenlediği söyledi. Tüm gün açık olan temsilciliğe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Erşin, “Mahalle muhtarlığı gibi çalışıyoruz. Kimin neye ihtiyacı varsa o konuda yardımcı oluyoruz. Kapımız herkese açık, diğer mahalle temsilcisi yoldaşlarımızla mahallelerimizde yaşayan tüm komşularımızla birlikte hareket ederek birbirimize güç veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.