Üniversiteye ücretsiz kursta hazırlanıyorlar

EĞİTİM 16.08.2022 - 12:26, Güncelleme: 16.08.2022 - 12:26
 

Üniversiteye ücretsiz kursta hazırlanıyorlar

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Daha önce restoran ve gazino olarak kullanılan binayı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu olarak eğitim yuvasına dönüştüren Belediye Başkanı Topaloğlu, kursta ücretsiz eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra kurs merkezindeki öğretmenlerle de bir araya gelen Topaloğlu, öğretmenlere ve öğrencilere eğitim yılında başarılar diledi. TEŞEKKÜR ETTİ Kurs merkezinde eğitim alan son yapılan üniversite sınavında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazanan Selin Ilgın Akyürek ve annesi mutluluklarını Başkan Topaloğlu ve öğretmenleriyle yaşadı.  Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak eğitim verdiklerini hatırlatarak, geçen sene 296 öğrencinin kursta eğitim aldığını söyledi.  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Daha önce restoran ve gazino olarak kullanılan binayı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu olarak eğitim yuvasına dönüştüren Belediye Başkanı Topaloğlu, kursta ücretsiz eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra kurs merkezindeki öğretmenlerle de bir araya gelen Topaloğlu, öğretmenlere ve öğrencilere eğitim yılında başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kurs merkezinde eğitim alan son yapılan üniversite sınavında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazanan Selin Ilgın Akyürek ve annesi mutluluklarını Başkan Topaloğlu ve öğretmenleriyle yaşadı.  Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak eğitim verdiklerini hatırlatarak, geçen sene 296 öğrencinin kursta eğitim aldığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.