UNUTTURMAYACAĞIZ!

SİYASET 12.07.2021 - 21:32, Güncelleme: 12.07.2021 - 21:33
 

UNUTTURMAYACAĞIZ!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, hükümetin cevap vermediği konuları bir kez daha gündeme getirerek, “Pişkinliklerinizi unutturmayacağız” dedi

haberimizvar.net CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP hükümetini ağır bir dille eleştirdi. “Pişkinliklerinizi unutmadık, unutturmayacağız” diyen Hasan Şahin, cevapsız soruları bir kez daha gündeme getirdi. Şahin açıklamasında şunları söyledi: “Halkımız, AKP iktidarı kadar pişkin, yüzsüz başka bir iktidar görmedi! Yaptıkları onca hukuksuzluğa, yolsuzluğa rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Onlar sanıyorlar ki, susacağız, hesap sormayacağız, unutacağız! Ne “128 Milyar Dolar Nerede!” demekten vazgeçeceğiz, ne de ayda 10 bin dolar para alan siyasetçinin peşini bırakacağız! Cevapsız kalan diğer soruları da hatırlatalım: Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan aldığı kredinin şu ana kadar ne kadarını ödedi? Bizim bildiğimiz Demirören’e verilen 750 milyon dolar kredi ödenmedi. Milletin parası yandaşa peşkeş çekildi, hesabı hâlâ sorulmadı! Kara para aklamakla suçlanan, iktidarın kol kanat gerdiği Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışına kim izin verdi? Korkmaz’ın mal varlıkları üzerindeki hacizleri kim kaldırdı? “Damat nerede?” diyoruz; tık yok, cevap yok. “Cüppeli amiral neden hâlâ görevde?” diyoruz; tık yok, cevap yok. Biz ne susarız ne sineriz ne de sizden korkarız! Üç maymunu oynamaya devam edin ama kaçış yok; iktidara gelince bütün bu yolsuzlukların, hukuksuzlukların, yasa dışı işlerin hesabını soracağız”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, hükümetin cevap vermediği konuları bir kez daha gündeme getirerek, “Pişkinliklerinizi unutturmayacağız” dedi

haberimizvar.net

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP hükümetini ağır bir dille eleştirdi. “Pişkinliklerinizi unutmadık, unutturmayacağız” diyen Hasan Şahin, cevapsız soruları bir kez daha gündeme getirdi. Şahin açıklamasında şunları söyledi: “Halkımız, AKP iktidarı kadar pişkin, yüzsüz başka bir iktidar görmedi! Yaptıkları onca hukuksuzluğa, yolsuzluğa rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Onlar sanıyorlar ki, susacağız, hesap sormayacağız, unutacağız! Ne “128 Milyar Dolar Nerede!” demekten vazgeçeceğiz, ne de ayda 10 bin dolar para alan siyasetçinin peşini bırakacağız! Cevapsız kalan diğer soruları da hatırlatalım: Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan aldığı kredinin şu ana kadar ne kadarını ödedi? Bizim bildiğimiz Demirören’e verilen 750 milyon dolar kredi ödenmedi. Milletin parası yandaşa peşkeş çekildi, hesabı hâlâ sorulmadı! Kara para aklamakla suçlanan, iktidarın kol kanat gerdiği Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışına kim izin verdi? Korkmaz’ın mal varlıkları üzerindeki hacizleri kim kaldırdı? “Damat nerede?” diyoruz; tık yok, cevap yok. “Cüppeli amiral neden hâlâ görevde?” diyoruz; tık yok, cevap yok. Biz ne susarız ne sineriz ne de sizden korkarız! Üç maymunu oynamaya devam edin ama kaçış yok; iktidara gelince bütün bu yolsuzlukların, hukuksuzlukların, yasa dışı işlerin hesabını soracağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.