Ural arı gibi

SİYASET 02.09.2022 - 18:01, Güncelleme: 02.09.2022 - 18:01
 

Ural arı gibi

Geçtiğimiz ay Gelecek partisi Burdur İl Başkanlığı’na atanan Kepez Meclis Üyesi Eşref Ural’ın Burdur’da adım atmadığı yer kalmadı. Bir yandan yönetim kurulunu oluştururken, diğer yandan üye kayıtlarına hız veren Ural, çalışkanlığıyla ‘arı gibi’ dedirtti.

Antalya siyasetinin tanıdığı isimlerden biri olan ve ilk olarak Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildikten sonra geçtiğimiz ay Burdur İl Başkanlığı görevini de üstlenen Eşref Ural, parmak ısırtan performansını sürdürüyor. Yakın zamana kadar adı esamesi okunmayan Burdur’da Gelecek Partisi’ni kısa sürede en aktif partilerden biri haline getiren Ural, bir yandan yönetim kurulunu oluştururken, diğer taraftan partiye üye kaydediyor. Bunları yaparken kentte çalınmadık kapı bırakmayan, köy köy, yayla yayla dolaşarak vatandaşla birebir temas kuran Ural, rakip partilerin bile takdirini kazanıyor. Vatandaşların iyi ya da kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Ural, yıllarca siyaset yaptığı ve halen evi ve işinin bulunduğu Antalya’yı da ihmal etmiyor. Kimin cenazesi, kimin düğünü varsa Ural’ı orada görmek mümkün oluyor.   ‘MEMLEKETİ YÖNETMEYE TALİBİZ’ Faaliyetleri yıllar boyu siyaset yaptığı Antalya’dan da takip edilen Başkan Ural, sosyal medyayı da oldukça iyi kullanıyor. Tüm faaliyetlerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ural, güncel konularda yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor.  Paylaşımlarında Gelecek Partisi’nin ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Ural, "Memleketimizin içinde bulunduğu ve iliklerimize kadar hissettiğimiz krizin aynı zamanda yönetim krizinin üstesinden gelecek bir anlayışla ve ekiple; yeni ve uygulanabilir projelerimizle memleketimizi yönetmeye talibiz” diyor.    
Geçtiğimiz ay Gelecek partisi Burdur İl Başkanlığı’na atanan Kepez Meclis Üyesi Eşref Ural’ın Burdur’da adım atmadığı yer kalmadı. Bir yandan yönetim kurulunu oluştururken, diğer yandan üye kayıtlarına hız veren Ural, çalışkanlığıyla ‘arı gibi’ dedirtti.

Antalya siyasetinin tanıdığı isimlerden biri olan ve ilk olarak Gelecek Partisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildikten sonra geçtiğimiz ay Burdur İl Başkanlığı görevini de üstlenen Eşref Ural, parmak ısırtan performansını sürdürüyor. Yakın zamana kadar adı esamesi okunmayan Burdur’da Gelecek Partisi’ni kısa sürede en aktif partilerden biri haline getiren Ural, bir yandan yönetim kurulunu oluştururken, diğer taraftan partiye üye kaydediyor. Bunları yaparken kentte çalınmadık kapı bırakmayan, köy köy, yayla yayla dolaşarak vatandaşla birebir temas kuran Ural, rakip partilerin bile takdirini kazanıyor. Vatandaşların iyi ya da kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Ural, yıllarca siyaset yaptığı ve halen evi ve işinin bulunduğu Antalya’yı da ihmal etmiyor. Kimin cenazesi, kimin düğünü varsa Ural’ı orada görmek mümkün oluyor.

 

‘MEMLEKETİ YÖNETMEYE TALİBİZ’

Faaliyetleri yıllar boyu siyaset yaptığı Antalya’dan da takip edilen Başkan Ural, sosyal medyayı da oldukça iyi kullanıyor. Tüm faaliyetlerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ural, güncel konularda yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor.  Paylaşımlarında Gelecek Partisi’nin ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Ural, "Memleketimizin içinde bulunduğu ve iliklerimize kadar hissettiğimiz krizin aynı zamanda yönetim krizinin üstesinden gelecek bir anlayışla ve ekiple; yeni ve uygulanabilir projelerimizle memleketimizi yönetmeye talibiz” diyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.