Uslu, Hemşireler Haftası’nı kutladı

YEREL 11.05.2020 - 15:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Uslu, Hemşireler Haftası’nı kutladı

AKP Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı kutladı.

haberimizvar.net-Milletvekili Atay Uslu, ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan Korona virüs (Covit-19) hastalığının tedavisi kapsamında hemşirelerimizin çok büyük rolü olduğunu belirterek şunları söyledi; Hemşirelik mesleği, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Hemşireler bireyin ve toplumun sağlığını koruyan sağlık çalışanlarının en önemli bireylerindendir. Hemşireler Haftası vesilesiyle bir kez daha tüm Sağlık Çalışanlarımıza ve hemşirelerimize bu zorlu süreçte fedarakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hemşirelerimizin 12 - 18 Mayıs Hemşireler Haftası"nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.  
AKP Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı kutladı.

haberimizvar.net-Milletvekili Atay Uslu, ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan Korona virüs (Covit-19) hastalığının tedavisi kapsamında hemşirelerimizin çok büyük rolü olduğunu belirterek şunları söyledi;

Hemşirelik mesleği, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Hemşireler bireyin ve toplumun sağlığını koruyan sağlık çalışanlarının en önemli bireylerindendir.

Hemşireler Haftası vesilesiyle bir kez daha tüm Sağlık Çalışanlarımıza ve hemşirelerimize bu zorlu süreçte fedarakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Hemşirelerimizin 12 - 18 Mayıs Hemşireler Haftası"nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.