Usta oyuncu Parla Şenol genç yeteneklerle buluştu

KÜLTÜR 25.08.2023 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2023 - 09:13
 

Usta oyuncu Parla Şenol genç yeteneklerle buluştu

Usta televizyon, sinema ve film sanatçısı Parla Şenol, Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen “Sinema, Tv, Tiyatro ve Müzikal Oyunculuk Atölyesi” etkinliği kapsamında Manavgatlı tiyatrocularla bir araya geldi.

haberimizvar.net- Oyunculuk atölyesi etkinliğine Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun Genel Yönetmeni oyuncu Kosta Kortidis ve birim müdürleri de katıldı. Türkiye’nin ilk çocuk oyuncularından olan usta sanatçı Parla Şenol’un oyunculuk atölyesi söyleşisinde 50 katılımcı yer aldı.  Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 gün boyunca düzenlenen atölyede, birçok dizi, film ve tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu Parla Şenol, sanat hayatı ve tecrübeleri hakkında bilgi verdi, tiyatrocuların merak ettiği tüm soruları içtenlikle cevapladı. Ayrıca, müzikal oyunculuk atölyesine katılanlara Manavgat Belediyesi tarafından sertifika da dağıtıldı. Manavgat halkının kültür ve sanata önem verdiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tecrübeli isimleri Manavgat’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Türkiye’nin ilk çocuk oyuncuları arasında yer alan ve birçok dizi, film ile tiyatro oyunlarında hafızalarımızda yer eden usta oyuncu Parla Şenol’u, genç tiyatrocularımızla bir araya getirdik. Sanata ilgi duyan, Manavgat’ımızda tiyatro konusunda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımız, sanatçımızın tecrübelerini dinleyerek farklı bakış açısına sahip oldular. Sanatçı Parla Şenol’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi olarak her zaman sanata katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.  
Usta televizyon, sinema ve film sanatçısı Parla Şenol, Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen “Sinema, Tv, Tiyatro ve Müzikal Oyunculuk Atölyesi” etkinliği kapsamında Manavgatlı tiyatrocularla bir araya geldi.

haberimizvar.net- Oyunculuk atölyesi etkinliğine Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun Genel Yönetmeni oyuncu Kosta Kortidis ve birim müdürleri de katıldı. Türkiye’nin ilk çocuk oyuncularından olan usta sanatçı Parla Şenol’un oyunculuk atölyesi söyleşisinde 50 katılımcı yer aldı. 

Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 gün boyunca düzenlenen atölyede, birçok dizi, film ve tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu Parla Şenol, sanat hayatı ve tecrübeleri hakkında bilgi verdi, tiyatrocuların merak ettiği tüm soruları içtenlikle cevapladı.

Ayrıca, müzikal oyunculuk atölyesine katılanlara Manavgat Belediyesi tarafından sertifika da dağıtıldı. Manavgat halkının kültür ve sanata önem verdiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tecrübeli isimleri Manavgat’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Türkiye’nin ilk çocuk oyuncuları arasında yer alan ve birçok dizi, film ile tiyatro oyunlarında hafızalarımızda yer eden usta oyuncu Parla Şenol’u, genç tiyatrocularımızla bir araya getirdik. Sanata ilgi duyan, Manavgat’ımızda tiyatro konusunda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımız, sanatçımızın tecrübelerini dinleyerek farklı bakış açısına sahip oldular. Sanatçı Parla Şenol’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi olarak her zaman sanata katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.