Usta sanatçı Barış Manço şarkılarıyla anıldı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2023 - 11:58, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:58
 

Usta sanatçı Barış Manço şarkılarıyla anıldı

Kemer Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nun Barış Manço Şarkıları konseri büyük alkış topladı.

haberimizvar.net- Şef Furkan Üstündağ’ın yönettiği konserde, Anadolu rock türünün kurucuları arasında yer alan unutulmaz sanatçı Barış Manço’nun şarkıları seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, Barış Manço’nun sevilen şarkılarını dinleyen kalabalık, güzel bir akşam yaşadı. Kalabalık, orkestranın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, genç yaşında vefat eden Barış Manço’ya Allah’tan rahmet dilediği söyledi. Müzik ruhun gıdasıdır ve evrenseldir” Barış Manço’nun Tokyo’da verdiği bir konserinde “Cumhuriyet’in 100’ncü yılı olan 2023’de ben yine bu sahneye çıkacağım” dediğini hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Büyük usta Barış Manço aramızdan genç yaşta ayrıldı. Ruhu şad olsun. Usta sanatçıyı bugün burada şarkılarıyla andık. Müzik ruhun gıdasıdır ve evrenseldir. Bizi uzaklara götürür. Ben de 1970’li yıllarda öğretmen okulundaki yıllarıma gidip geldim. Güzel bir akşam oldu. Kemer Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Bizden ne isterseniz yapmaya hazırız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Yıl başından sonra Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın da bir konser vereceğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımızın sahneye çıkması kendilerine bir özgüven verir. Kemer gelecekte müzisyen şehri olacak. Furkan Üstündağ hocamız çocuklarımızı çok güzel eğitiyor. Onlara, disiplini, arkadaşlığı ve paylaşmayı öğretti. Kendisini tebrik ederim” diye konuştu. Başkan Topaloğlu, konser sonrası orkestraya çiçek verdi. Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen konsere Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici ile Mustafa Tıraş, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve vatandaşlar katıldı.
Kemer Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nun Barış Manço Şarkıları konseri büyük alkış topladı.

haberimizvar.net- Şef Furkan Üstündağ’ın yönettiği konserde, Anadolu rock türünün kurucuları arasında yer alan unutulmaz sanatçı Barış Manço’nun şarkıları seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, Barış Manço’nun sevilen şarkılarını dinleyen kalabalık, güzel bir akşam yaşadı. Kalabalık, orkestranın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, genç yaşında vefat eden Barış Manço’ya Allah’tan rahmet dilediği söyledi.

Müzik ruhun gıdasıdır ve evrenseldir”

Barış Manço’nun Tokyo’da verdiği bir konserinde “Cumhuriyet’in 100’ncü yılı olan 2023’de ben yine bu sahneye çıkacağım” dediğini hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Büyük usta Barış Manço aramızdan genç yaşta ayrıldı. Ruhu şad olsun. Usta sanatçıyı bugün burada şarkılarıyla andık. Müzik ruhun gıdasıdır ve evrenseldir. Bizi uzaklara götürür. Ben de 1970’li yıllarda öğretmen okulundaki yıllarıma gidip geldim. Güzel bir akşam oldu. Kemer Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Bizden ne isterseniz yapmaya hazırız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yıl başından sonra Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın da bir konser vereceğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımızın sahneye çıkması kendilerine bir özgüven verir. Kemer gelecekte müzisyen şehri olacak. Furkan Üstündağ hocamız çocuklarımızı çok güzel eğitiyor. Onlara, disiplini, arkadaşlığı ve paylaşmayı öğretti. Kendisini tebrik ederim” diye konuştu. Başkan Topaloğlu, konser sonrası orkestraya çiçek verdi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen konsere Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici ile Mustafa Tıraş, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.