UTEF Genel Başkanı Kaçar, kalbine yenildi

GÜNDEM 23.02.2022 - 13:38, Güncelleme: 23.02.2022 - 13:38
 

UTEF Genel Başkanı Kaçar, kalbine yenildi

Kendisini özel bireylere, kimsesizlere adayan merkezi Antalya'daki Uluslararası Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Kurucu Genel Başkanı Mete Kaçar(56), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kaçar'ın vefat haberi sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

haberimizvar.net-  Engelli bireyler yararına 'sanat ödülleri' vermek üzere önce İstanbul'a giden, oradan da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği protokolü imzalamak üzere Ankara'ya geçen UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, imza töreni sonrası kendisini iyi hissetmeyince lavaboya gitti. Kahvaltı salonuna dönmeyen Kaçar'ın arkadaşları lavaboda yere yığılmış ve hareketsiz bir halde buldu. Nabzının atmadığını anlaşılan Kaçar, ambulansla hastaneye götürüldü ancak tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kaçar'ın yorgunluk ve strese bağlı olarak kalp krizi geçirdiği belirlendi.  KAÇAR'IN ACI HABERİ ÇABUK DUYULDU  Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Adalet Yüksek Okulu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Mete Kaçar, Kalp Antalya Gazetesi'nin de yazı işleri müdürlüğü görevini de sürdürüyordu. Engelli, yaşlı ve kimsesiz bireyler yararına belediyeler, sivil toplum kuruluşları ile de işbirliği yapan, federasyona bağlı engelli derneklerinin katkısıyla sosyal etkinlikler de düzenleyen Mete Kaçar'ın vefat haberi sevenlerini derinden üzdü.  'EŞİM ÇOK SAĞLIKLI BİR İNSANDI'  Mete Kaçar'ın eşi Güldane Kaya Kaçar, "Eşim çok sağlıklı bir insandı. Kısa bir süre önce de 'check-up' yaptırmıştı. Her şeyi normal çıkmıştı. Ancak son günlerde işlerinin yoğunluğundan dolayı kendini çok yorgun hissediyordu. Özel insanlarımıza faydalı olabilmek için yerinde duramıyordu. Acımız çok büyük. Keşke rüya olsa" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İki çocuk babası olan UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'nde yakınlarının, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kendisini özel bireylere, kimsesizlere adayan merkezi Antalya'daki Uluslararası Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Kurucu Genel Başkanı Mete Kaçar(56), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kaçar'ın vefat haberi sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

haberimizvar.net-  Engelli bireyler yararına 'sanat ödülleri' vermek üzere önce İstanbul'a giden, oradan da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği protokolü imzalamak üzere Ankara'ya geçen UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, imza töreni sonrası kendisini iyi hissetmeyince lavaboya gitti. Kahvaltı salonuna dönmeyen Kaçar'ın arkadaşları lavaboda yere yığılmış ve hareketsiz bir halde buldu. Nabzının atmadığını anlaşılan Kaçar, ambulansla hastaneye götürüldü ancak tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kaçar'ın yorgunluk ve strese bağlı olarak kalp krizi geçirdiği belirlendi.

 KAÇAR'IN ACI HABERİ ÇABUK DUYULDU

 Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Adalet Yüksek Okulu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Mete Kaçar, Kalp Antalya Gazetesi'nin de yazı işleri müdürlüğü görevini de sürdürüyordu. Engelli, yaşlı ve kimsesiz bireyler yararına belediyeler, sivil toplum kuruluşları ile de işbirliği yapan, federasyona bağlı engelli derneklerinin katkısıyla sosyal etkinlikler de düzenleyen Mete Kaçar'ın vefat haberi sevenlerini derinden üzdü.

 'EŞİM ÇOK SAĞLIKLI BİR İNSANDI'

 Mete Kaçar'ın eşi Güldane Kaya Kaçar, "Eşim çok sağlıklı bir insandı. Kısa bir süre önce de 'check-up' yaptırmıştı. Her şeyi normal çıkmıştı. Ancak son günlerde işlerinin yoğunluğundan dolayı kendini çok yorgun hissediyordu. Özel insanlarımıza faydalı olabilmek için yerinde duramıyordu. Acımız çok büyük. Keşke rüya olsa" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İki çocuk babası olan UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'nde yakınlarının, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.