Uyarılar art arda geliyor

GÜNDEM 17.11.2023 - 22:25, Güncelleme: 17.11.2023 - 22:25
 

Uyarılar art arda geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün aralarında Antalya’nın da bulunduğu 66 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı vermesinin ardından etkinlik iptalleri art arda gelmeye başladı.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aralarında Antalya’nın da bulunduğu 66 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Uyarı sonrası AFAD ve belediye ekipleri hazır kıta durumuna geçerken, onlarca şehirden sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin iptal edildiği haberleri art arda gelmeye başladı. Meteoroloji bölge müdürlüklerinden yapılan uyarılarda da cumartesi günü öğle saatlerine doğru başlayacak fırtınanın saatteki hızının 110 kilometreye kadar çıkabileceği belirtilmiş, ağaç devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımdaki aksamalar gibi durumlara karşı dikkatli olunması istenilmişti. Akşam saatlerinde de birçok sigorta şirketi, müşterilerinin cep telefonlarına SMS ile olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün aralarında Antalya’nın da bulunduğu 66 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı vermesinin ardından etkinlik iptalleri art arda gelmeye başladı.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aralarında Antalya’nın da bulunduğu 66 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Uyarı sonrası AFAD ve belediye ekipleri hazır kıta durumuna geçerken, onlarca şehirden sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin iptal edildiği haberleri art arda gelmeye başladı.

Meteoroloji bölge müdürlüklerinden yapılan uyarılarda da cumartesi günü öğle saatlerine doğru başlayacak fırtınanın saatteki hızının 110 kilometreye kadar çıkabileceği belirtilmiş, ağaç devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımdaki aksamalar gibi durumlara karşı dikkatli olunması istenilmişti.

Akşam saatlerinde de birçok sigorta şirketi, müşterilerinin cep telefonlarına SMS ile olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.