Üyeleri için destek istedi

EKONOMİ 15.05.2020 - 17:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Üyeleri için destek istedi

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen Akdeniz Bölgesi Oda Borsa Başkanları Toplantısı'nda 9 maddelik destek talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akdeniz Bölgesi Oda Borsa Başkanları Toplantısı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında video konferans yönetimiyle gerçekleşti. Toplantıda söz alan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, koronavirüs süreci boyunca TOBB'a, ilettikleri taleplerin çoğunluğunun karşılık bulduğunu belirterek, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eti. Başkan Boztaş, ilgili mercilere iletilmek üzere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan 9 maddelik yeninden destek talebinde de bulundu. TALEPLERİNİ SIRALADI Başkan Boztaş'ın ilettiği talepler şunlardan oluştu; "Konaklama tesisleri için yapılan sertifikasyonun iş yerlerine TOBB tarafından bir sertifikasyon çalışması yapılması, KGF limitlerinin arttırılması ve kentimizdeki şubelere tahsisinin gerçekleştirilmesi, kira ödemelerinde devlet desteğinin sağlanması, banka kredi ödemlerinin 2021 yılı turizm sezonuna ertelenmesi, tüm sektörleri içine alacak şekilde mücbir sebeplerin genişletilmesi, kapatılmış olan iş yerlerinin (restoran, kafe, hamam, sauna vb.) tedbirlerinin alınarak açılması, vergi, SGK yapılandırma bozulanları da dahil edilerek yeniden yapılandırma imkanlarının sağlanması, pandemi sürecinde e-hacizlerin geçici kaldırılması, haberleşme ve enerji ödemelerinin ötelenmesi." 
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen Akdeniz Bölgesi Oda Borsa Başkanları Toplantısı'nda 9 maddelik destek talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akdeniz Bölgesi Oda Borsa Başkanları Toplantısı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında video konferans yönetimiyle gerçekleşti. Toplantıda söz alan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, koronavirüs süreci boyunca TOBB'a, ilettikleri taleplerin çoğunluğunun karşılık bulduğunu belirterek, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eti. Başkan Boztaş, ilgili mercilere iletilmek üzere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan 9 maddelik yeninden destek talebinde de bulundu.

TALEPLERİNİ SIRALADI

Başkan Boztaş'ın ilettiği talepler şunlardan oluştu; "Konaklama tesisleri için yapılan sertifikasyonun iş yerlerine TOBB tarafından bir sertifikasyon çalışması yapılması, KGF limitlerinin arttırılması ve kentimizdeki şubelere tahsisinin gerçekleştirilmesi, kira ödemelerinde devlet desteğinin sağlanması, banka kredi ödemlerinin 2021 yılı turizm sezonuna ertelenmesi, tüm sektörleri içine alacak şekilde mücbir sebeplerin genişletilmesi, kapatılmış olan iş yerlerinin (restoran, kafe, hamam, sauna vb.) tedbirlerinin alınarak açılması, vergi, SGK yapılandırma bozulanları da dahil edilerek yeniden yapılandırma imkanlarının sağlanması, pandemi sürecinde e-hacizlerin geçici kaldırılması, haberleşme ve enerji ödemelerinin ötelenmesi." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.