Üyelik şovuna ihanet iddiası!

KULİS 02.04.2022 - 18:40, Güncelleme: 02.04.2022 - 18:46
 

Üyelik şovuna ihanet iddiası!

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın, 412 AKP’liyi partisine üye yapmasının ardından ortaya atılan iddialar siyasi kulislerde bomba etkisi yaptı. Başaran'ın, partisinin tabanı tarafından "milletvekili olmak için partisine ihanet etmek"le suçlandığı iddia edildi.

haberimizvar.net-  Antalya siyasi kulisleri bugünlerde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı konuşuyor. İl Başkanı Başaran bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde AKP Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Tayfur ile birlikte 412 AKP’linin partisine geçişini şov yaparak sosyal medyasından duyurmuş, haberini de servis yapmıştı.  ÇOKAL’IN GETİRDİKLERİNİ YENİDEN Mİ GETİRDİ?  İYİ Parti’nin oylarıyla Antalya Milletvekili seçilen daha sonra AKP’ye geçen Tuba Vural Çokal’ın üyelik şovunu hatırlatan İYİ Partililer, çarpıcı iddialarda bulundu. Çokal’ın, transfer olmadan önce, partili Mine Fidan aracılığıyla Kepez’den 250 AKP’liyi, şov yaparak İYİ Parti’ye geçirdiğini hatırlatarak, Başaran’ın aynı üyelik şovunu hayata geçirdiğini söyledi. Partililerin, Başaran’ın yine Çokal döneminde başrolde olan Mine Fidan aracılığıyla aynı isimleri partiye yeni üye yapıyormuş gibi sunduğu üyelik şovunun detaylarıyla ilgili anlattıkları, yenilir yutulur cinsten değil. İşte kulislerde konuşulanlar:  DiSİPLİNE SEVK ETTİĞİYLE SİYASET YAPIYOR  “Çokal’la birlikte üyelik şovu yapan Mine Fidan, daha sonra partimizin Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel’e asılsız iftiralarda bulunduğu için Başaran tarafından disipline verildi.  Mine Fidan bu nedenle kınama cezası aldı. Aynı Başaran, disipline verdiği Mine Fidan’ın aracılığıyla, 412 kişinin AKP’den İYİ Parti’ye geçtiğini iddia etti. Çokal zamanında partimize üye  oldukları iddia edilen bu kişiler ne zaman İYİ Parti’den istifa edip tekrar geri AKP’ye döndüler ki yeniden geri geliyorlar. Başaran, üye yaptığı 412 kişinin ismini tek tek partililerine açıklayabilir mi?”  BAŞARAN’IN KONUŞMASI  Başaran’ın üyelik şovu sırasında, “AKP Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Batıgan Aşireti'nden Mehmet Tayfur, beraberindeki 412 kişiyle birlikte partimize katıldı. Emeklerinden dolayı partililerimiz; Yusuf Öztürk, Mine Fidan, Mehmet Ali Erdoğdu ve Ahmet Fırathan'a teşekkür ediyoruz.” diye konuşmasını da eleştiren partililer, tepkilerini şöyle anlattı:  ‘İYİ’LERİ YALANCI YAPTI  “Partimiz ivme kazanırken, Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimiz canla başla çalışırken, milletvekili olmak için şov yapmaya kalkan İl Başkanı Mehmet Başaran, partimize ihanet etmiştir. AKP’li dedikleri, AKP üyesi değilmiş. Başaran'ın, AKP'ye üyeliği olmayan Mehmet Tayfur’u, AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı diye anons etmesi bizleri yalancı konumuna düşürdü. İl Başkanımız kişisel hırsı sebebiyle partimizi ve biz partilileri zor durumda bıraktı.  BAŞPEHLİVAN CİNAYETİNİ SEÇMENE NASIL ANLATACAK!  Bunlar yetmezmiş gibi, daha 20’li yaşlarda cinayete kurban giden Başpehlivan Hakkı Aygün cinayetinin sanığının akrabasını, şov yaparak "Batıgan Aşireti’nin önde geleni" diyerek üye yaparsan, seçmene bunları nasıl anlatacağız. Vekil olmak için üyelik şovu yapan Mehmet Başaran, partimize ihanet ettiğini kamuoyuna açıklamalı. Sorulara yanıt vermeli.”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın, 412 AKP’liyi partisine üye yapmasının ardından ortaya atılan iddialar siyasi kulislerde bomba etkisi yaptı. Başaran'ın, partisinin tabanı tarafından "milletvekili olmak için partisine ihanet etmek"le suçlandığı iddia edildi.

haberimizvar.net-  Antalya siyasi kulisleri bugünlerde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı konuşuyor. İl Başkanı Başaran bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde AKP Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Tayfur ile birlikte 412 AKP’linin partisine geçişini şov yaparak sosyal medyasından duyurmuş, haberini de servis yapmıştı.

 ÇOKAL’IN GETİRDİKLERİNİ YENİDEN Mİ GETİRDİ?

 İYİ Parti’nin oylarıyla Antalya Milletvekili seçilen daha sonra AKP’ye geçen Tuba Vural Çokal’ın üyelik şovunu hatırlatan İYİ Partililer, çarpıcı iddialarda bulundu. Çokal’ın, transfer olmadan önce, partili Mine Fidan aracılığıyla Kepez’den 250 AKP’liyi, şov yaparak İYİ Parti’ye geçirdiğini hatırlatarak, Başaran’ın aynı üyelik şovunu hayata geçirdiğini söyledi. Partililerin, Başaran’ın yine Çokal döneminde başrolde olan Mine Fidan aracılığıyla aynı isimleri partiye yeni üye yapıyormuş gibi sunduğu üyelik şovunun detaylarıyla ilgili anlattıkları, yenilir yutulur cinsten değil. İşte kulislerde konuşulanlar:

 DiSİPLİNE SEVK ETTİĞİYLE SİYASET YAPIYOR

 “Çokal’la birlikte üyelik şovu yapan Mine Fidan, daha sonra partimizin Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel’e asılsız iftiralarda bulunduğu için Başaran tarafından disipline verildi.  Mine Fidan bu nedenle kınama cezası aldı. Aynı Başaran, disipline verdiği Mine Fidan’ın aracılığıyla, 412 kişinin AKP’den İYİ Parti’ye geçtiğini iddia etti. Çokal zamanında partimize üye  oldukları iddia edilen bu kişiler ne zaman İYİ Parti’den istifa edip tekrar geri AKP’ye döndüler ki yeniden geri geliyorlar. Başaran, üye yaptığı 412 kişinin ismini tek tek partililerine açıklayabilir mi?”

 BAŞARAN’IN KONUŞMASI

 Başaran’ın üyelik şovu sırasında, “AKP Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Batıgan Aşireti'nden Mehmet Tayfur, beraberindeki 412 kişiyle birlikte partimize katıldı. Emeklerinden dolayı partililerimiz; Yusuf Öztürk, Mine Fidan, Mehmet Ali Erdoğdu ve Ahmet Fırathan'a teşekkür ediyoruz.” diye konuşmasını da eleştiren partililer, tepkilerini şöyle anlattı:

 ‘İYİ’LERİ YALANCI YAPTI

 “Partimiz ivme kazanırken, Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimiz canla başla çalışırken, milletvekili olmak için şov yapmaya kalkan İl Başkanı Mehmet Başaran, partimize ihanet etmiştir. AKP’li dedikleri, AKP üyesi değilmiş. Başaran'ın, AKP'ye üyeliği olmayan Mehmet Tayfur’u, AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı diye anons etmesi bizleri yalancı konumuna düşürdü. İl Başkanımız kişisel hırsı sebebiyle partimizi ve biz partilileri zor durumda bıraktı.

 BAŞPEHLİVAN CİNAYETİNİ SEÇMENE NASIL ANLATACAK!

 Bunlar yetmezmiş gibi, daha 20’li yaşlarda cinayete kurban giden Başpehlivan Hakkı Aygün cinayetinin sanığının akrabasını, şov yaparak "Batıgan Aşireti’nin önde geleni" diyerek üye yaparsan, seçmene bunları nasıl anlatacağız. Vekil olmak için üyelik şovu yapan Mehmet Başaran, partimize ihanet ettiğini kamuoyuna açıklamalı. Sorulara yanıt vermeli.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.