Uysal, önce siyaseti sonra sokakları süpürdü

SİYASET 01.08.2023 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:54
 

Uysal, önce siyaseti sonra sokakları süpürdü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevindeyken örgütteki ağırlığı nedeniyle zaman zaman siyaseti silip süpürüyordu, siyasetten sonra şimdi de sokakları süpürdü.

haberimizvar.net- Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Ağustos Dünya Empati Günü’nde üniformayı giydi, süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü. Başkan Uysal, belediyenin 6 yıldır her 1 Ağustos’u empati günü olarak kutladığını belirterek, “Şehri bize hazırlayan kardeşlerimin yerine kendimi koydum. Nüfusumuzun iki katına çıktığı yaz aylarında, yüksek sıcaklar altında çok zor bir iş” dedi. Muratpaşa Belediyesi, 6 yıl önce belediye meclisinin de aldığı kararla 1 Ağustos’u Dünya Empati Günü olarak kutlamaya başladı. Dünya Empati Günü, farklı olana karşı toleransın kalmadığı, şiddetin, fanatizmin, aşırı akımların yaygınlaştığı bir dünyada ‘bir arada yaşamaya’ dair çağrı olarak ortaya çıkarken Başkan Uysal, bu yıl üniformayı giydi, eline süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevindeyken örgütteki ağırlığı nedeniyle zaman zaman siyaseti silip süpürüyordu, siyasetten sonra şimdi de sokakları süpürdü.
haberimizvar.net- Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Ağustos Dünya Empati Günü’nde üniformayı giydi, süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü. Başkan Uysal, belediyenin 6 yıldır her 1 Ağustos’u empati günü olarak kutladığını belirterek, “Şehri bize hazırlayan kardeşlerimin yerine kendimi koydum. Nüfusumuzun iki katına çıktığı yaz aylarında, yüksek sıcaklar altında çok zor bir iş” dedi.
Muratpaşa Belediyesi, 6 yıl önce belediye meclisinin de aldığı kararla 1 Ağustos’u Dünya Empati Günü olarak kutlamaya başladı. Dünya Empati Günü, farklı olana karşı toleransın kalmadığı, şiddetin, fanatizmin, aşırı akımların yaygınlaştığı bir dünyada ‘bir arada yaşamaya’ dair çağrı olarak ortaya çıkarken Başkan Uysal, bu yıl üniformayı giydi, eline süpürge ve faraşı alıp sokakları süpürdü.
 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.