Uysal: Verimsiz bir ekonomi oluştu

SİYASET 25.05.2023 - 11:30, Güncelleme: 25.05.2023 - 11:30
 

Uysal: Verimsiz bir ekonomi oluştu

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami bölgesi mahalle muhtarlıkları ziyaretinde Türkiye’nin 20 yılın sonunda verimsiz bir ekonomi yarattığını belirterek, “Önemli bir kısmı da çoluğumuzun çocuğumuzun ekmeği açısından mantıklı olmayan yatırım” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Antalya’nın Kırcami bölgesi Topçular, Yenigöl ve Yeşilova mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin de katıldığı ziyaretler birer küçük mitinge dönüştü. Başkan Uysal, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son 20 yıldır çok verimsiz bir ekonomi yarattığını savundu. Türkiye’nin 254 milyar dolar ihracata karşılık ithalatının 363 milyar dolar olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Şimdi, 3 sene giderimiz gelirimizden fazla olsa ne yaparız. Batarız. Bu memleketin 30 senedir gideri gelirinden fazla” diye konuştu. Bu verilerin sır olmadığını google’da yapılacak basit bir aramayla ulaşılabileceğini aktaran Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti: “Bu verimsiz ekonomi paramızı para getirecek yerlere yatırılmadığından kaynaklanıyor. Biz bütün dağlarımızın altına tünel yaptık. Her tarafa otoyol yaptık. Devlet binası yaptık. Bol bol adliye, hapishane, hastane. Bir kısmı gerekli tabii. Hastane gerekli değil mi? Gerekli. Ama önemli bir kısmı da çoluğumuzun çocuğumuzun ekmeği açısından mantıklı olmayan yatırım. Böyle yatırımlar, 2 trilyon dolar hesaplanıyor. Geri dönüşü olmayan.”    
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami bölgesi mahalle muhtarlıkları ziyaretinde Türkiye’nin 20 yılın sonunda verimsiz bir ekonomi yarattığını belirterek, “Önemli bir kısmı da çoluğumuzun çocuğumuzun ekmeği açısından mantıklı olmayan yatırım” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Antalya’nın Kırcami bölgesi Topçular, Yenigöl ve Yeşilova mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin de katıldığı ziyaretler birer küçük mitinge dönüştü.

Başkan Uysal, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son 20 yıldır çok verimsiz bir ekonomi yarattığını savundu. Türkiye’nin 254 milyar dolar ihracata karşılık ithalatının 363 milyar dolar olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Şimdi, 3 sene giderimiz gelirimizden fazla olsa ne yaparız. Batarız. Bu memleketin 30 senedir gideri gelirinden fazla” diye konuştu.

Bu verilerin sır olmadığını google’da yapılacak basit bir aramayla ulaşılabileceğini aktaran Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu verimsiz ekonomi paramızı para getirecek yerlere yatırılmadığından kaynaklanıyor. Biz bütün dağlarımızın altına tünel yaptık. Her tarafa otoyol yaptık. Devlet binası yaptık. Bol bol adliye, hapishane, hastane. Bir kısmı gerekli tabii. Hastane gerekli değil mi? Gerekli. Ama önemli bir kısmı da çoluğumuzun çocuğumuzun ekmeği açısından mantıklı olmayan yatırım. Böyle yatırımlar, 2 trilyon dolar hesaplanıyor. Geri dönüşü olmayan.”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.