Uyuşturucu baronu Alanya'da yakalandı

ASAYİŞ 19.12.2023 - 10:30, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:32
 

Uyuşturucu baronu Alanya'da yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu ticareti yayan Polonyalı uyuşturucu baronu Thomas Josef Konrad'ı Alanya'da düzenlenen operasyonla yakaladı. Uyuşturucu baronunun saklandığı evde ve aracında yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Alanya'da bir eve yaptıkları operasyonda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Thomas Josef Konrad'ı kıskıvrak yakaladı. Uyuşturucu ticareti ve suç örgütüne üye olma suçlarından kırmızı bültenle Polonya hükümeti tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad'ın saklandığı evde ve aracında yapılan aramada suça konu olarak değerlendirilen para ve materyallerin ele geçirildiği bildiriliyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Alanya'da yakalanan uyuşturucu baronunun Polonya'da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye'den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas'tan İtalya ve İspanya'ya yüklü miktarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha ucuz miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya'da da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirdikleri belirlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Antalya genelinde halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek ulusal ve uluslararası yasadışı tüm örgütlü yapılanmalarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdiler.
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu ticareti yayan Polonyalı uyuşturucu baronu Thomas Josef Konrad'ı Alanya'da düzenlenen operasyonla yakaladı. Uyuşturucu baronunun saklandığı evde ve aracında yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Alanya'da bir eve yaptıkları operasyonda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Thomas Josef Konrad'ı kıskıvrak yakaladı.

Uyuşturucu ticareti ve suç örgütüne üye olma suçlarından kırmızı bültenle Polonya hükümeti tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad'ın saklandığı evde ve aracında yapılan aramada suça konu olarak değerlendirilen para ve materyallerin ele geçirildiği bildiriliyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Alanya'da yakalanan uyuşturucu baronunun Polonya'da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye'den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas'tan İtalya ve İspanya'ya yüklü miktarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha ucuz miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya'da da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirdikleri belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Antalya genelinde halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek ulusal ve uluslararası yasadışı tüm örgütlü yapılanmalarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.