Uyuşturucu ile mücadele AKP’liler için yapılmıyor mu?

GÜNDEM 12.12.2021 - 15:06, Güncelleme: 12.12.2021 - 15:06
 

Uyuşturucu ile mücadele AKP’liler için yapılmıyor mu?

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ve ‘pudra şekeri’ açıklaması ile gündem olan AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu bilinen Kürşat Ayvatoğlu’nun ardından AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın kokain kullanmış halde çekilmiş görüntüsü İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan tepki geldi: Uyuşturucu ile mücadele AKP’liler için yapılmıyor mu?

haberimizvar.net- İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, AKP’de yaşanan ‘pudra şekeri’ vakasından sonra AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'a ait olduğu öne sürülen görüntüler hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.Başkan Tayfur, daha önce lüks araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun savunmasını hatırlatarak, "AKP'de bir 'pudra şekeri' vakası daha" dedi.  VATANDAŞ AÇKEN BUNLAR KEYİF SÜRÜYOR AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın ‘metamfetamin’ adı verilen uyuşturucu madde ile hassas tartının çekildiği görüntülerin basına sızmasıyla birlikte ‘ikinci pudra şekeri’ vakası yaşanırken, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Daha önce yaşanan konuda ‘Bunun partiyle ne ilgisi var? Netice itibarıyla partinin çalışanları var” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acaba bu konu hakkında ne diyecek? Kameralar karşısında şov yapanların ne hikmetse sesi çıkmaz oldu. Milleti açlık ve sefaletle karşı karşıya bırakan AKP’nin mensuplarının giderayak ortaya çıkan utanç verici görüntüleri nedense bizleri artık şaşırtmıyor. İşin kötüsü de bu olaylara Türk insanının alıştırılması oldu” diye konuştu.  MUTFAKTA YANGIN VAR AKP’nin yanlış politikası ve tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği kaosu hatırlatan Başkan Tayfur, “Eğer bir makamda başarısızsanız, o makamı işgal etmek ve direnmek en büyük ihanettir. Türkiye ekonomisini yönetemediler. AKP konuşuyor, dolar yükseliyor, dolar yükseliyor, halkın alım gücü düşüyor ve enflasyon her geçen gün artıyor. Esnaf perişan, çiftçimiz çaresiz, sanayicimizin eli kolu bağlı. Gençlerimiz işsiz ve gelecek endişesi yaşıyor. Mutfaktaki yangın büyüyor. ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin’ diyerek geldikleri makamda görevinizi eşe, dosta, yandaşın menfaati için kullandılar. Vatandaş yoklukla mücadele ederken bunlar israf içinde yüzmeye devam ediyorsunuz” dedi.  TÜRK PARASINI PUL ETTİLER Doların 14 liralara dayandığına dikkat çeken Başkan Tayfur, “Türk lirasını, Türk parasını pul ettiler. 2018 yılında gelen bu tek kişilik rejim ile birlikte Türk halkının cebi sürekli boşaltılıyor. Artık ülkemize sömürge muamelesi yapan, dün ‘tu kaka’ dedikleri devletlerle ‘denize düşen yılana sarılır’ mantığı ile birlikte hareket eden bir Türkiye haline getirildik. Ülkemiz her geçen gün borçlanıyor, gizli anlaşmalar yapılıyor, Türkiye’nin en güçlü alanları çökertilmeye çalışılıyor. Tarım alanları imara açılıp, buğdayı, eti bile ithal eder hale geldik. Vatandaşı zam yağmuru ile baş başa bıraktılar” şeklinde konuştu.
Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ve ‘pudra şekeri’ açıklaması ile gündem olan AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu bilinen Kürşat Ayvatoğlu’nun ardından AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın kokain kullanmış halde çekilmiş görüntüsü İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan tepki geldi: Uyuşturucu ile mücadele AKP’liler için yapılmıyor mu?

haberimizvar.net- İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, AKP’de yaşanan ‘pudra şekeri’ vakasından sonra AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'a ait olduğu öne sürülen görüntüler hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.Başkan Tayfur, daha önce lüks araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun savunmasını hatırlatarak, "AKP'de bir 'pudra şekeri' vakası daha" dedi. 
VATANDAŞ AÇKEN BUNLAR KEYİF SÜRÜYOR
AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın ‘metamfetamin’ adı verilen uyuşturucu madde ile hassas tartının çekildiği görüntülerin basına sızmasıyla birlikte ‘ikinci pudra şekeri’ vakası yaşanırken, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Daha önce yaşanan konuda ‘Bunun partiyle ne ilgisi var? Netice itibarıyla partinin çalışanları var” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acaba bu konu hakkında ne diyecek? Kameralar karşısında şov yapanların ne hikmetse sesi çıkmaz oldu. Milleti açlık ve sefaletle karşı karşıya bırakan AKP’nin mensuplarının giderayak ortaya çıkan utanç verici görüntüleri nedense bizleri artık şaşırtmıyor. İşin kötüsü de bu olaylara Türk insanının alıştırılması oldu” diye konuştu. 
MUTFAKTA YANGIN VAR
AKP’nin yanlış politikası ve tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği kaosu hatırlatan Başkan Tayfur, “Eğer bir makamda başarısızsanız, o makamı işgal etmek ve direnmek en büyük ihanettir. Türkiye ekonomisini yönetemediler. AKP konuşuyor, dolar yükseliyor, dolar yükseliyor, halkın alım gücü düşüyor ve enflasyon her geçen gün artıyor. Esnaf perişan, çiftçimiz çaresiz, sanayicimizin eli kolu bağlı. Gençlerimiz işsiz ve gelecek endişesi yaşıyor. Mutfaktaki yangın büyüyor. ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin’ diyerek geldikleri makamda görevinizi eşe, dosta, yandaşın menfaati için kullandılar. Vatandaş yoklukla mücadele ederken bunlar israf içinde yüzmeye devam ediyorsunuz” dedi. 
TÜRK PARASINI PUL ETTİLER
Doların 14 liralara dayandığına dikkat çeken Başkan Tayfur, “Türk lirasını, Türk parasını pul ettiler. 2018 yılında gelen bu tek kişilik rejim ile birlikte Türk halkının cebi sürekli boşaltılıyor. Artık ülkemize sömürge muamelesi yapan, dün ‘tu kaka’ dedikleri devletlerle ‘denize düşen yılana sarılır’ mantığı ile birlikte hareket eden bir Türkiye haline getirildik. Ülkemiz her geçen gün borçlanıyor, gizli anlaşmalar yapılıyor, Türkiye’nin en güçlü alanları çökertilmeye çalışılıyor. Tarım alanları imara açılıp, buğdayı, eti bile ithal eder hale geldik. Vatandaşı zam yağmuru ile baş başa bıraktılar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.