Uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2023 - 15:26, Güncelleme: 30.09.2023 - 15:26
 

Uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı kişilerin uyuşturucu satmak için pazar arayışında oldukları bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı takibin ardından içinde 3 kişinin bulunduğu araç durduruldu. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 68 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu, çeşitli miktarlarda farklı türden uyuşturucular ve aparatları ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı kişilerin uyuşturucu satmak için pazar arayışında oldukları bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptığı takibin ardından içinde 3 kişinin bulunduğu araç durduruldu. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 68 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu, çeşitli miktarlarda farklı türden uyuşturucular ve aparatları ele geçirildi.

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.