Üzüldük

GÜNDEM 13.04.2021 - 12:36, Güncelleme: 13.04.2021 - 12:36
 

Üzüldük

CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınması CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’in tepkisini çekti

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, il başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınmasının kendilerini üzdüğünü söyledi. Yazılı açıklama yapan Şahin, şunları söyledi: “İl Başkanımızın görevden alınması, parti içi demokrasi açısından bizleri son derece üzmüştür. Koşullara ve konjonktüre bağlı kalmadan her zaman savunduğumuz temel bir ilke vardır: Seçimle gelen seçimle gitmelidir! Örgütün iradesine saygı gereği bu temel ilkeyi hep savunacağız ve partimizi iktidara taşımak için dün olduğu gibi bugün de, yarın da hiçbir kişisel çıkar gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, belli başlı hiziplerin değil, halkın partisidir. Halkın iktidarını kurmak için mücadelemiz sürüyor, sürecek!”
CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınması CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’in tepkisini çekti

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, il başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınmasının kendilerini üzdüğünü söyledi. Yazılı açıklama yapan Şahin, şunları söyledi: “İl Başkanımızın görevden alınması, parti içi demokrasi açısından bizleri son derece üzmüştür. Koşullara ve konjonktüre bağlı kalmadan her zaman savunduğumuz temel bir ilke vardır:

Seçimle gelen seçimle gitmelidir! Örgütün iradesine saygı gereği bu temel ilkeyi hep savunacağız ve partimizi iktidara taşımak için dün olduğu gibi bugün de, yarın da hiçbir kişisel çıkar gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, belli başlı hiziplerin değil, halkın partisidir. Halkın iktidarını kurmak için mücadelemiz sürüyor, sürecek!”

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.